15. 09. 2021 - 12:46
Crouch zabrinut zbog opklade vezane za Ronalda: Bojim se da je...
907
Shares
Crouch zabrinut zbog opklade vezane za Ronalda: Bojim se da je moj novčanik ugrožen

Crouch zabrinut zbog opklade vezane za Ronalda: Bojim se da je moj novčanik ugrožen

15. 09. 2021 - 12:46
0
Shares

Povratak Cristiana Ronalda u Manchester United i dalje je glavna tema u engleskim medijima, a jedan od kolumnista koji je pisao o portugalskoj zvijezdi je i bivši napadač Liverpoola, a sada komentator Peter Crouch.

Nekadašnji engleski reprezentativac jedan je od analitičara lista "Daily Mail" i u svojoj kolumni otkrio je opkladu s prijateljom nakon Cristianovog povratka u Premier ligu.

Portugalac se vratio na Old Trafford i u svom povratničkom debiju postigao je dva gola, što je itekako zabrinulo Corucha.

"Kada se Ronaldo vratio, kladio sam se s prijateljem, navijačem Manchester Uniteda, da će Mohamed Salah ove sezone postići više golova od Cristiana Ronalda. Ali, nakon što sam vidio njegov debi protiv Newcastle, zabrinut sam i bojim se da je moj novčanik ugrožen...", napisao je Crouch u svojoj kolumni.

Crouch je također priznao da je nakolnjeniji Messiju kada je u pitanju poređenje s Ronaldom, ali brojke portugalskog asa govore za sebe.

"Messi je dar od Boga. Način na koji igra je elegancija i umjetnost, a sve što radi je genijalno. No, došli smo do tačke gdje drugi čovjek ruši sve rekorde", napisao je Crocuh.

Crouch je odlučio okačiti kopačke o klin u 38. godini i nakon više od 21 godine profesionalne karijere. Njemu je ugovor s Burnleyjem istekao u junu 2019. godine, a ranije je nastupao za Portsmouth, Aston Villu, Norwich, Southampton, Tottenham, Liverpool i Stoke.

Učitaj još novosti