15. 09. 2021 - 11:20
Camp Nou izviždao svog kapitena nakon debakla protiv Bayerna:...
907
Shares
Camp Nou izviždao svog kapitena nakon debakla protiv Bayerna: Jednu stvar mu nisu oprostili

Liga prvaka

Camp Nou izviždao svog kapitena nakon debakla protiv Bayerna: Jednu stvar mu nisu oprostili

15. 09. 2021 - 11:20
0
Shares

Najgore je prošao Sergi Roberto, jedan od najdugovječnijih prvotimaca katalonske momčadi koji je već duže vrijeme na "zubu" navijača.

Par minuta nakon drugog pogotka bavarske momčadi, Ronald Koeman napravio je dvostruku zamjenu. Iz igre je izvadio Sergija Roberta i Sergija Busquetsa, a u igru uveo Gavija i Yusufa Demira.

Dok su navijači pljeskom pozdravili kapetana Busquetsa, Sergi Roberto je zaradio glasne zvižduke.

Budući da se Sergino Dest nije oporavio, Koeman je odlučio krenuti u utakmicu s tri igrača u posljednjoj liniji i dva krilna igrača, a pozicija desnog krila pripala je Sergiju Robertu koji je po vokaciji vezni igrač.

Nažalost, u napadačkom dijelu igru nije pružio najbolju partiju, navijači mu zamjeraju da nije bio dovoljno konkretan jer je imao samo jedan udarac na vrata bavarske momčadi.

Također, navijači mu zamjeraju što je posljednji od četvorice senatora prihvatio smanjenje ugovora. Podsjetimo, kako bi ublažili financijske poteškoće, čelnici Barcelone ušli su ovog ljeta u pregovore s nekoliko svojih igrača o smanjenju njihovih primanja za 40 posto.

Inače, prije početka ove sezone katalonski klub odabrao je četvoricu kapetana, a to su Sergio Busquets, Pique, Jordi Alba i Sergi Roberto.

Nakon utakmice pred novinare je izašao Pique koji je stao u obranu svog suigrača. 

"To me pogađa, jer znam kakva je osoba. On je sjajan čovjek i živi za ovaj klub. Želio bih podsjetiti navijače da on nije igrao na svojoj poziciji. Sergi Roberto je veznjak i on se žrtvuje za klub", rekao je branič katalonskog kluba pa zaključio.

"Ljudi mogu slobodno izraziti svoje mišljenje, ali osobno govoreći, to boli".

Sport.ba/Golhr

Učitaj još novosti