15. 09. 2021 - 10:06
PIQUE DAO IZJAVU KOJA JE DODATNO ZABRINULA NAVIJAČE BARCE: To...
907
Shares
PIQUE DAO IZJAVU KOJA JE DODATNO ZABRINULA NAVIJAČE BARCE: To smo što jesmo, bit će ovo komplicirana godina...

Liga prvaka

PIQUE DAO IZJAVU KOJA JE DODATNO ZABRINULA NAVIJAČE BARCE: To smo što jesmo, bit će ovo komplicirana godina...

15. 09. 2021 - 10:06
0
Shares

Gerard Pique bio je razočaran, pomalo i rezigniran, konstatirao je da Barcelona nije među favoritima ove sezone, ali i podsjetio da nije bio ni Chelsea, pa je svejedno na kraju sezone osvojio naslov europskog prvaka.

"Mislim da je rezultat visok i teško je kod kuće ovako izgubiti. Ali u prvom poluvremenu bili smo kompetitivni, a oni su poveli nakon što je lopta promijenila smjer. Gol za 2:0 nas je pogodio. Ušli su 18-godišnjaci, a momčad je pokazala pravo lice i borila se. Tako je kako je, to smo što jesmo i nadam se da ćemo dovesti još igrača. Ovo je komplicirana godina. Bayern je bio puno bolji. Vidjet ćemo na kraju sezone, imamo igrače poput Fatija i Aguera, koji nas mogu podići", rekao je dokapetan Barcelone, prenosi Marca.

U nastavku se Pedriju na terenu priključila još tri tinejdžera
"Trenutačno nismo među favoritima, ali ništa zato. Nekad smo bili pa nismo uspjeli. Tko je prošle sezone Chelsea smatrao favoritom? Bayern je godinama zajedno, ima iskustva, a mi... Zaigralo nam je četiri, pet 18-godišnjaka. To je naša stvarnost. To nije alibi, mi smo Barca i vidjet ćemo sve na kraju sezone", kaže Pique, koji smatra da će ovo biti ključan mjesec, koji klub mora završiti u vrhu La Lige te svakako dobiti sljedeću utakmicu u Ligi prvaka, koju igra u Lisabonu protiv Benfice.

Pique je također stao u obranu Sergija Roberta, kojeg su navijači izviždali.

"To me zaboljelo jer ga poznajem kao osobu, on je fantastično ljudsko biće i sve bi učinio za ovaj klub. Podsjećam ljude da on nije krilo, nego veznjak, koji se morao žrtvovati da se prilagodi. Ljudi vole iznositi mišljenje, ali mene osobno to boli", rekao je Pique.

Učitaj još novosti