14. 09. 2021 - 12:40
Sergio Ramos na udaru kritika u Francuskoj
907
Shares
Sergio Ramos na udaru kritika u Francuskoj

PRENOSIMO

Sergio Ramos na udaru kritika u Francuskoj

14. 09. 2021 - 12:40
0
Shares

Sergio Ramos našao se na udaru kritika u Francuskoj, a posljednje u nizu istaknutih lica koja smatraju da je Paris Saint-Germain pogriješio njegovim dovođenjem jest bivši igrač kluba i nekadašnji francuski reprezentativac Jerome Rothen, piše Index.hr

Ramos još uvijek čeka na debi u dresu PSG-a, a baš je njegova ozljeda lisnog mišića i nemogućnost da nastupi za klub razlog koji ističe Rothen kad negativno govori o njemu.

Rothen mu ne vjeruje

"Ozljeda koju on ima je ozljeda od koje se teško do kraja oporavite i ona vodi kraju karijere. Kad igrač dosegne određene godine, potrebno mu je nekoliko utakmica da uđe u formu, no hoće li to Ramos moći bude li osjećao bol? Najiskrenije u to sumnjam", rekao je Rothen i nastavio:

"Kad je stigao u klub, svi su bili rekli da će on promijeniti mentalitet svlačionice. Njegove motivacijske vještine nisu u ovom trenutku dovoljne za PSG, a Marquinhos i Kimpembe su ispred njega po pitanju utjecaja. On mora doprinijeti momčadi na terenu. Ako to ne može, onda ga nema smisla niti imati u klubu. Zato mislim da je njegov dolazak loša PSG-ova ideja."

Čeka se debi

Ramos je s PSG-om potpisao dvogodišnji ugovor za 14 milijuna eura po sezoni.

Njegov debi za klub odgođen je već nekoliko puta, posljednji prije nekoliko dana kada je potvrđeno da neće nastupiti u utakmici protiv Clermonta (pobjeda 4:0) i protiv Club Bruggea u Ligi prvaka (u srijedu). Trener momčadi Mauricio Pochettino tvrdi da nije zabrinut zbog njegovog stanja i da će Ramos uskoro biti spreman.

Učitaj još novosti