10. 09. 2021 - 20:07
Šou na vaganju: Vaso došao u Lamborghiniju i vikao: 'Ajmo,...
907
Shares
Šou na vaganju: Vaso došao u Lamborghiniju i vikao: 'Ajmo, razlaz'! Potukli se u bazenu

UFC

Šou na vaganju: Vaso došao u Lamborghiniju i vikao: 'Ajmo, razlaz'! Potukli se u bazenu

10. 09. 2021 - 20:07
0
Shares

Jedan u plavom Lamborghiniju, drugi u BMW-u. Ako se gleda po "konjima", Vaso Bakočević uzeo je pobjedu na vaganju protiv Francisca Barrija Croate. 

Pravi mali show izveli su Vaso i Croata na službenom vaganju, dan uoči borbe na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila. 

- Ajmo, razlaz - vikao je Vaso dok je Lamborghinijem dolazio pred bazen i potom se bacio u njega na putu prema vagi.

Ista je pokazala 75 kilograma, a onda je na red došao Croata. Nakon vožnjice u BMW-u on se morao malo pripremiti za skok u bazen, a pri izlasku odmah je krenuo na svog protivnika. Završili su u bazenu, dok ih nisu razdvojili zaštitari.


Croata je nešto lakši, 74,7 kilograma pokazala je vaga nakon koje su sve začinili laganim trash-talkom. Nešto kraćim od onog na službenoj konferenciji.

- Sve je prošlo kako sam i planirao. Imam svega četiri, pet kila više što riješim u jednom danu. U kampu neću jesti smeće, skinut ću ja to - rekao je Vaso pa prokomentirao svog protivnika: 

- Dobar je on, nije loš. Došao sam ovdje napraviti kaos. Neka nitko ne očekuje da ću se kreveljiti. Došao sam ovdje pobijediti. Još si ti zelen. Ne zanima me zabava. Dobro sam se spremio za ovaj meč.

- To uvijek govoriš - odgovorio mu je Croata, nakon čega smo čuli još malo trash-talka:

- Ma ti si pečen u subotu - samouvjereno je rekao Crnogorac. 

- Vaso i ja imamo isto kilograma. Možda ne izgledam tako, ali svi koji treniraju sa mnom su iznenađeni - rekao je Croata, na što mu je Vaso odgovorio da ima '50 kilograma masti'. 

 

Učitaj još novosti