05. 09. 2021 - 09:30
Novaka odmah nakon meča pitali o Jeleninoj majici, za odgovor...
907
Shares
Novaka odmah nakon meča pitali o Jeleninoj majici, za odgovor može da dobije nagradu MUŽA GODINE: Ona ne uživa uvijek, ali je volim

US OPEN

Novaka odmah nakon meča pitali o Jeleninoj majici, za odgovor može da dobije nagradu MUŽA GODINE: Ona ne uživa uvijek, ali je volim

05. 09. 2021 - 09:30
0
Shares

Prvi reket svijeta Novak Đoković izjavio je nakon pobjede nad Keijem Nišikorijem da je osjetio podršku publike u Njujorku, a gledaoci su prvi put na US Openu ove godine bili na njegovoj strani.

- Da, osjećam ljubav, hvala vam puno. Ovo je stvarno bio sjajan meč, odajem priznanje Keiju koji je igrao dobro. Uvijek sam znao da on posjeduje mnogo kvaliteta i moram da kažem da me je iznenadio sa svojim nivoom igrem, mnogo je bio brz. Kada vidimo rezultat, on je uvijek bio tu, sjajno se borio - rekao je Novak.

Đoković nije zadovoljan kako je ušao u duel, ali polako je ulazio u ritam.

- Ne mislim da sam dobro počeo, bio sam suviše pasivan, on je diktirao tempo. Bio je brži i agresivniji od protivnika iz prvih rundi, trebalo mi je da se prilagodim. Onda sa počeo da vraćam ritam, u nekom trenutku nisam bio najbolji mogući, ali sam bio posvećen i to se na kraju računa - naveo je Đoković, a onda prokomentarisao majicu koju nosi njegova supruga Jelena kada ga bodri na terenima Njujorka.

- Može da bude stresno da trčite s vukovima, ona mi je baš velika podrška - naglasio je srpski as.

On će u osmini finala igrati s pobjednikom duela Aslana Karaceva i Džensona Bruksbija.

- Bruksbi je jedan od igrača o kojem dosta pričaju, zbog njegovog talenta, igra jedan netipičan tenis. Mladi Amerikanac koji dobro koristi teren. Igraće protiv jednog od najboljih tenisera u ovom momentu, vidjećemo šta će biti - zaključio je Đoković.

Učitaj još novosti