01. 09. 2021 - 09:27
NIKO NIJE TROLAO REAL KAO ON Pique ismijava propali pokušaj da...
907
Shares
NIKO NIJE TROLAO REAL KAO ON Pique ismijava propali pokušaj da dovedu Mbappea

ŠPANIJA

NIKO NIJE TROLAO REAL KAO ON Pique ismijava propali pokušaj da dovedu Mbappea

Sport.ba
01. 09. 2021 - 09:27
0
Shares

Real Madrid je prekjučer otišao u Francusku po Kilijana Mbapea, a vratio se sa - Eduardom Kamavingom!

Francuska televizija Kanal plus plasirala je ekskluzivnu informaciju da se Real Madrid okrenuo mladom vezisti Rena i da će ga dovesti za sumu između 30 i 40 miliona eura, što se jučer i obistinilo.

Kamavinga je mjesecima unazad povezivan sa Realom, ali su Madriđani sav novac i svu energiju štedjeli za pregovore sa Pari Sen Žermenom. Ipak, kako su oni propali, Florentino Perez je izračunao još bolju kombinatoriku - dovešće Mbapea sljedeće godine za nula eura umjesto da je sada platio 200, pa može makar petinu toga da odvoji da odmah završi Kamavingu. 

Mladi Francuz je jedan od najvećih dragulja Lige 1, već je debitovao i za reprezentaciju, rođen je 2002. godine i pred njim je čitava i veoma blistava karijera.

Zinedin Zidan je još želio njega kada nije uspio da dobije Pola Pogbu, tako da ovo uopšte nije tako čudna vijest.

Inače, Kamavingu su mnogi već vidjeli kao novo pojačanje Parižana, ali ne mogu ni oni sve dovesti ovog ljeta.

Inače, Mbape još nije prežaljen u Madridu, pokušali su sve, ali šeici nisu popuštali. Za utjehu im ostaje da će ga od sljedećeg ljeta imati i to potpuno besplatno.

Madridski mediji bili su uvjereni da će francuski napadač postati novi igrač Reala. Tako je Marca već počela birati broj za Francuza, a to je iskoristio Pike da 'bocne' ovaj list i velikog rivala iz Madrida.

Podijelio je Pike fotografiju s naslovom Marce koja je pitala: Koji broj na dresu će odabrati Mbappe? Defanzivac Barcelone da je i odgovor: Broj 7.

 

Učitaj još novosti