31. 08. 2021 - 13:43
Ferdinand: Fernandes ne smije dati Ronaldu da izvodi slobodnjake
907
Shares
Ferdinand: Fernandes ne smije dati Ronaldu da izvodi slobodnjake

Ferdinand: Fernandes ne smije dati Ronaldu da izvodi slobodnjake

31. 08. 2021 - 13:43
0
Shares

Cristiano Ronaldo  se i službeno vratio u Manchester United koji ga je predstavio na svojim društvenim mrežama.

Portugalac je stigao na Old Trafford za 25 milijuna eura plus bonuse, a isto toliko bi trebao zarađivati u Unitedu po sezoni. Njegov povratak u klub u kojem je bio od 2003. do 2009. izazvao je euforiju među navijačima koji vjeruju da je upravo on ono što je nedostajalo klubu da se ponovno bori za trofeje.

screenshot-19

Ronaldov dolazak sigurno će drastično utjecati na Unitedovu momčad. Bit će sve manje mjesta za Martiala i sve boljeg mladog Masona Greenwooda, a legendarni branič Uniteda Rio Ferdinand smatra da Portugalcu ne bi trebali dati sve ovlasti.

"Siguran sam da će mu Bruno Fernandes prepustiti penale, ali neće slobodne udarce. Mislim da će on ostati izvođač slobodnjaka oko šesnaesterca i tako i treba biti jer je iz njih jako opasan. Siguran sam da Bruno vidi širu sliku i da će žrtvovati sve za konačni cilj. Ako to znači manje njegovih golova, a osvajanje više trofeja, siguran sam da će to prihvatiti", rekao je Ferdinand.

Cristiano Ronaldo je zabio samo jedan gol iz zadnjih 70 pokušaja iz slobodnih udaraca. Dok je bio u Juventusu, zabio je 27 od 32 penala. Njegov reprezentativni i sad klupski suigrač je zabio dva gola iz slobodnjaka za United, a promašio je samo jedan od 22 penala koje je izveo.

Izvor:Index

Učitaj još novosti