30. 08. 2021 - 18:04
Mega senzacija ili istorijska krađa! Jutjuber pobijedio bivšeg...
907
Shares
Mega senzacija ili istorijska krađa! Jutjuber pobijedio bivšeg UFC prvaka, UŽASNE SCENE NASILJA na tribinama!

Mega senzacija ili istorijska krađa! Jutjuber pobijedio bivšeg UFC prvaka, UŽASNE SCENE NASILJA na tribinama!

30. 08. 2021 - 18:04
0
Shares

Nakon što je pobijedio očajnog Bena Askrena ranije ove godine, Youtube zvijezda Jake Paul pobijedio je i Tyrona Woodleyja. Za razliku od Askrena, Woodley barem nije nokautiran ili se nije bacio nakon prvog jačeg udarca što smo gledali zadnji put.

Paul je nakon osam rundi slavio podijeljenom odlukom sudaca, a Woodley je odmah tražio revanš - Youtuber je pak ''tražio'' nakon meča suca koji je mislio da je bivši MMA borac pobjednik.

''Gdje je taj sudac? Ne znam što su oni gledali, ali glavno da sam pobijedio'', rekao je Paul nakon meča te dodao kako misli da je borba bila teža nego što je očekivao te kako mu noge nisu najbolje radile ove večeri.

''Ne znam što mi je bilo, osjećao sam se čudno. Woodley se dobro borio, imam samo poštovanje za njega, nema zle krvi.''

Woodley, koji je ove godine dobio otkaz u UFC-u nakon četiri uzastopna poraza, okušao se u boksu protiv par kategorija težeg protivnika. Nije se osramotio poput Askrena i uzeo je poveću svotu za novu vrstu zabave od koje se diže kosa na glavi bokserskih fanova i samih boksera.

''Mislio sam da sam ja pobijedio. Jake je dobar protivnik. J**** Tommyja Furyja, idemo još jednom'', zatražio je revanš Woodley.

Borci koji su komentirali borbu na društvenim mrežama priznaju kako je Youtube zvijezde Paul ipak bolji nego što su očekivali, ali kako su oba borca bili na vrlo niskoj razini boksa.

Jake Paul bi se prema najavama sad trebao boriti protiv brata Tysona Furyja. Za razliku od svih dosadašnjih protivnika Jakea Paula, radi se o profesionalnom bokseru koji je također reality zvijezda. Bio bi to prvi pravi test za Paula čiji se brat Logan nedavno borio protiv Mayweathera u egzibicijskom meču. Nažalost za boks, ove dvije borbe su prodale najviše prijenosa ove godine.

Nekoliko incidenta uslIJedilo je nakon meča, pogotovo onaj na tribinama:

 

Učitaj još novosti