26. 08. 2021 - 08:32
Željko Obradović jednom rečenicom objasnio šta znači igrati za...
907
Shares
Željko Obradović jednom rečenicom objasnio šta znači igrati za reprezentaciju:

SRBIJA

Željko Obradović jednom rečenicom objasnio šta znači igrati za reprezentaciju: "Tu za mene počinje i završava svaka priča o tome"

26. 08. 2021 - 08:32
0
Shares

Željko Obradović je dao veliki intervju za BH Basket, a u jednom trenutku popularni Žoc se osvrnuo i na igranje košarkaša za reprezentaciju.

On je iznio svoje mišljenje o odbijanju srpskih košarkaša da igraju za Srbiju na Olimpijskim igrama, te tako indirektno "pecnuo" Nikolu Jokića koji je odbio ovog ljeta da igra za Orlove.

"Činjenica je da svi treba dobro da razmisle o primjerima, kao što je dobar primjer ove trojice američkih reprezentativaca, koji su igrali finale NBA lige, dvojica su bili prvaci, treći finalista. Dan nakon što su završili obaveze sa klubovima su sjeli na avion i priključili se reprezentaciji i postali prvaci. Oni su dan poslije završetka sjeli u avion i priključili se. Tu za mene počinje i završava se svaka priča o tome", rekao je Obradović aludiravši na Devina Bookera, Khrisa Middletona i Jrue Holidayja iz reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država.

Učitaj još novosti