23. 08. 2021 - 10:41
Bizarne scene. Utakmica u Nici nastavljena, domaći brane...
907
Shares
Bizarne scene. Utakmica u Nici nastavljena, domaći brane korner, a gdje su gosti i ko će izvesti udarac iz ugla

LIGUE 1

Bizarne scene. Utakmica u Nici nastavljena, domaći brane korner, a gdje su gosti i ko će izvesti udarac iz ugla

23. 08. 2021 - 10:41
0
Shares

Nogometna Europa zgrožena je scenama nasilja iz Nice. Utakmica 3. kola francuskog nogometnog prvenstva između Nice i Marseillea, koja je prekinuta u 74. minuti nakon upada navijača domaće momčadi na travnjak i sukobljavanja s gostujućim nogometašima, u nedjelju nije dovršena, jer su gosti odbili nastaviti dvoboj.

OTKRIVENO ŠTA JE PRETHODILO HAOSU! Dimitri Paje se skinuo u svlačionici i pokazao kako mu izgledaju leđa! JEZIVO! (FOTO)

Skupina navijača s južne tribine stadiona Allianz Riviera, na kojoj su smješteni najfanatičniji pripadnici navijačke skupine Nice, u 74. minuti je preskočila ogradu i željela se sukobiti s gostujućim nogometašima, nakon što je Dimitri Payet odgovorio na provokacije koje su trajale čitavu utakmicu i bacio jednu od brojnih ubačenih plastičnih boca natrag na tribinu.

SLIKE PREBIJENIH I IZGREBANIH FUDBALERA OBIŠLE PLANETU: Francuski fudbal ne pamti ovakav skandal!

Nakon višeminutnog naguravanja zaštitara, navijača Nice, nogometaša i osoblja obje momčadi, sudac Benoit Bastien je obje momčadi poslao u svlačionice i prekinuo dvoboj, piše Index.hr.

HAOS KAKAV SE NE PAMTI U NICI Prvo se Payet sukobio s domaćim navijačima, a onda je jedan od članova Marseillea nokautirao tifoza

U trenutku prekida domaća momčad je vodila 1:0, a pogodak je postigao Danac Kasper Dolberg u 49. minuti.

Predsjednik Nice Jean-Pierre Rivere navijačima je nakon jednosatnog prekida objavio kako je odlučeno da će dvoboj biti nastavljen.

Desetak minuta poslije nogometaši Nice su se vratili na teren i zagrijavali su se. Sat i pol nakon prekida na teren su izašli i suci. Glavni sudac Benoit Bastien je postavio loptu na korner, odakle je ubačajem trebala biti nastavljena utakmica i dao znak za nastavak, a igrači Nice složili su osbranu tako da brani ubačaj iz ugla. No, scena je pomalo bizarna jer na terenu nije bilo nikoga ko bi izveo taj korner. Tada je sudac označio konačni kraj utakmice.

Tako će ovaj dvoboj, umjesto odluke na travnjaku, epilog dobiti u disciplinskom postupku tijela koja su za to nadležna u francuskoj Ligue 1.

Učitaj još novosti