16. 08. 2021 - 14:13
(VIDEO) Strašni Mike Tyson u 55. godini života i dalje...
907
Shares
(VIDEO) Strašni Mike Tyson u 55. godini života i dalje uništava fokusere!

Zvijer

(VIDEO) Strašni Mike Tyson u 55. godini života i dalje uništava fokusere!

16. 08. 2021 - 14:13
0
Shares

Jedan od najopasnijih boksača u povijesti Mike Tyson u sjajnoj je formi te izgleda više nego spremno za nove mečeve. ''Iron'' Mike u studenom 2020. godine odradio je egzibicijsku borbu protiv Roya Jonesa Jr.-a, a meč je završio neriješenim ishodom. Jako dobro izgledao je Tyson u tom meču unatoč činjenici da mu je to bio prvi meč nakon gotovo 15 godina, a i sam Mike je u poznim godinama kada je sport u pitanju.

55-godišnji Tyson specijalno za taj meč protiv Jonesa vratio se treninzima te se doveo u formu nakon niza godina koje je proveo bivajući pretil i daleko od impresivne građe koja ga je krasila tokom karijere. Međutim, niti nakon borbe protiv Roya Jonesa Jr.-a, ''Iron'' Mike nije prestao s treninzima, a njegov rad na fokuserima izgleda uistinu impresivno. Mike je prije tri dana na svom Instagram profilu podijelio kraći video s treninga, a u isječku možemo vidit taj sjajan rad na fokuserima. Moćno, eksplozivno i brzo djeluje Tyson, no uvjerite se sami pogledom spomenutog videa.

''Ne izazivaj me da te prozovem. Tvoja ekipa je perolaka, levitirati ćeš od mojih pucnjeva'', napisao je Tyson pritom citirajući pjesmu ''Shook Ones Part II'' hip-hop dua poznatog pod nazivom Mobb Deep.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

Inače, nedavno se pojavila informacija kako je Mike Tyson pred tužbom od strane Trillera.Naime, legendarni boksač pokrenuo je Mike Tyson's Legends Only League. Radi se o ligi koja je zapravo promocija za ugovaranje egzibicijskih borbi u kojima bi sudjelovali legendarni borci. Međutim, Tyson planira ligu proširiti i na ostale sportove. Upravo borba Tysona i Roya Jonesa prva je priredba u sklopu Legends Only lige. Triller je u cijeloj toj priči poslužio kao glavni medijski partner, a radi se američkoj usluzi društvenih mreža za razmjenu videozapisa.

Nažalost po Mikea, čini se kako čelnici Trillera ne planiraju samo tako odustati od suradnje. Ryan Kavanaugh šef je navedenog servisa za razmjenu videozapisa, a spreman je tužiti Tysona ukoliko pokuša boksati bez njihove nadležnosti (više o toj temi možete pročitati na LINKU).

Nadamo se kako će predstavnici Trillera i Mike Tyson izgladiti nesuglasice te da raznorazne pravne zavrzlame neće kočiti Mikeov idući nastup jer sudeći po isječcima s treninga, ponovno će ga biti zanimljivo gledati u ringu.

Sport.ba/FightSite

Učitaj još novosti