08. 08. 2021 - 09:47
EVO KAKO JE ‘LUDI HRVAT’ ISPALIO ČAK 438 UDARACA! Babić je sve...
907
Shares
EVO KAKO JE ‘LUDI HRVAT’ ISPALIO ČAK 438 UDARACA! Babić je sve šokirao, a ova stvar će se pamtiti

Pobjedio Engleza

EVO KAKO JE ‘LUDI HRVAT’ ISPALIO ČAK 438 UDARACA! Babić je sve šokirao, a ova stvar će se pamtiti

08. 08. 2021 - 09:47
0
Shares

Alen Babić pobijedio je Engleza Marka Bennetta u svom osmom profesionalnom meču. Pokazao se domaći boksač kao najteži izazov za Hrvata, ali Babić je nevjerojatnom serijom udaraca pobijedio i dokazao da mu ovdje itekako mjesto…

Već nakon nekoliko sekundi Savage ga je opalio i ne samo to, već i cijela prva runda obilovala je – spektaklom. Babić je bio oduševljen protivnikom spremnim za borbu pa je i zaplesao prije nego je nastavio napadati u stilu svoj nadimka. Sredinom runde počinje Savage pogađati i u tijelo, čime je usporio svog protivnika prije nego se prebacio na glavu.

Statistika je brutalna. Popularni Savage je prema službenoj statistici u meču pokušao, odnosno “bacio” 438 udaraca. U pet rundi! To je 87.6 po rundi, 29.2 po minuti.

Babić oduševio na Otoku

Za usporedbu ćemo uzeti nezaboravni meč Anthonyja Joshue i Vladimira Klička koji je potrajao 11 rundi. Joshua je u tom meču “ispalio” 355 udaraca, a Kličko 256.

Dakako, nisu svi ti pokušaji bili najuspješniji, takvih je možda bilo oko trećine, no to je svejedno više od 100-njak udaraca u nekih 15-ak minuta u ringu.

I ono što je nevjerojatno, odavao je dojam da je spreman za još pet rundi…

Kako je to sve izgledalo, možete pogledati – OVDJE.

Sport.ba/Dnevno.hr

Učitaj još novosti