03. 08. 2021 - 12:50
Među najboljim je fudbalerima planete, svakog sata je bogatiji...
907
Shares
Među najboljim je fudbalerima planete, svakog sata je bogatiji za 10.000 eura, a kad su mu ugledali TRBUŠINU zanijemili su svi

NEYMAR U CENTRU PAŽNJE

Među najboljim je fudbalerima planete, svakog sata je bogatiji za 10.000 eura, a kad su mu ugledali TRBUŠINU zanijemili su svi

03. 08. 2021 - 12:50
0
Shares

I dok je većina igrača počela s pripremama za novu sezonu pojedini još uvijek imaju privilegiju da uživaju u produženom odmoru. 

Tokom odmora profesionalni fudbaleri obično dobiju poneku kilu, međutim neki znaju i pretjerati što paparazzi obilato koriste kako bi objavili njihove fotografije.

Na odmoru se još uvijek nalazi i Neymar Junior. Zvijezda PSG-a je dobila dodatne slobodne dane nakon što je igrao s Brazilom finale Copa Americe gdje je njegova reprezentacija poražena od Argentine.

Brazilski superstar se našao u idealnih 11 takmičenja sa dva gola i tri asistencije, nakon čega je otišao na zasluženi odmor gdje je čini se pretjerao.

Ovaj 29-godišnjak se totalno "zapustio" što potvrđuju i fotografije koje kruže društvenim mrežama, a mnogi ga već počinju porediti sa Ronaldinhom i Ronaldom Nazariom.

Poznato je da su Ronaldinho i Ronaldo Nazario prerano završili s vrhunskim izdanjima i zbog svog načina života van terena, prvenstveno zbog brojnih zabava.

Korisnici društvenih meža nisu štedili Neymara te su mnogi u šoku i nevjerica da čovjek kojeg su ne tako davno smatrali legitimnim kandidatom za Zlatnu loptu izgleda tako zapušteno.

Međutim, teško da će Neymara pogoditi takvi komentari. Ovo mu nije ni prvi ni posljednji put da "zapusti", a nakon toga prije početka sezone naglo skine višak kilograma i dovede su idealnu formu, piše Sportsport.

Neymar je proljetos potpisao novi ugovor s PSG-om, a zahvaljujući od silinih sponzorskih ugovora i klupske plate samo u 2020. godini je zaradio 90 miliona eura.

To znači da Brazilac dnevno zaradi oko 240.000 eura, po satu 10.000 eura, a po minuti nešto više od 160.000 eura. Zaista impozantne cifre.

I dok se Ney nalazi na odmoru i još uvijek uživa PSG je već uspio da izgubi jedan trofej. U utakmici francuskog Superkupa igranoj prije nekoliko dana Lille je bio uspješniji sa 1:0.

Učitaj još novosti