01. 08. 2021 - 09:05
Đokovićev otac objavio prepisku s Novakom: Ljudi, ostao sam...
907
Shares
Đokovićev otac objavio prepisku s Novakom: Ljudi, ostao sam zatečen ovom porukom

Tokio 2021

Đokovićev otac objavio prepisku s Novakom: Ljudi, ostao sam zatečen ovom porukom

01. 08. 2021 - 09:05
0
Shares

NOVAK ĐOKOVIĆ doživio je dva teška udarca na Olimpijskim igrama.

Najbolji tenisač svijeta stigao je u Tokio približiti se Golden Slamu, osvajanju četiri Grand Slama i Olimpijskih igara u istoj godini. Ranije ove godine je bio najbolji na Australian Openu, Roland Garrosu i Wimbledonu, a u Tokiju je dominirao do sredine drugog seta polufinala protiv Nijemca Alexandera Zvereva. Međutim, nakon toga je doživio neobjašnjiv pad, izgubio je polufinale, zatim meč za broncu, a onda i predao okršaj za broncu u mješovitim parovima.

Srđan Đoković, Novakov otac, rekao je kako je savjetovao sinu da ne ide u Tokio nakon napornog ljeta i osvajanja dva Grand Slama. Gostujući u podcastu "Biznis priča" objavio je prepisku s Novakom uoči njegove odluke da nastupa na Igrama.

"Noks, ja ga zovem Noks, ako ti znači moje mišljenje, mislim da ni slučajno ne bi trebao ići u Tokio. Prije svega dug je put, druga zona, nema gledatelja, opet izolacija, i bez gledatelja to nije to, to nije olimpijada. Voli te tata", glasila je Srđanova poruka sinu.

Novak ga nije poslušao...

"Naravno da mi znači tvoje mišljenje, tata. Htio sam uzeti ova tri-četiri dana da osjetim kako mi je tijelo i tako dalje. Ja se uvijek brzo oporavim i to nije veliki problem. Patriotizam je jak u mom srcu i mojoj glavi, tata, znaš me. Kada je Srbija u pitanju tu kidam i ne okrećem se."

"Ljudi, poslije ove prepiske s njim ostao sam zatečen", bio je u nevjerici otac najtrofejnijeg tenisača svih vremena.

Sport.ba/Indexhr

Učitaj još novosti