31. 07. 2021 - 21:12
Mourinho: Taj Fortnite je sra*je, noćna mora. Igrači ostaju...
907
Shares
Mourinho: Taj Fortnite je sra*je, noćna mora. Igrači ostaju budni cijelu noć, a igraju sljedeći dan

"Special one" u svom stilu

Mourinho: Taj Fortnite je sra*je, noćna mora. Igrači ostaju budni cijelu noć, a igraju sljedeći dan

31. 07. 2021 - 21:12
0
Shares

FOTO: Reuters, 24sata

Riječ je o jednoj od najpopularnijih videoigara svih vremena, koju igraju brojne poznate 'face' diljem svijeta. No, karizmatični Portugalac nije fan, kao što su Harry Kane, Ibra, Drake, čak i Pele...

Roma je početkom ljeta protresla nogometni svijet objavivši da je Jose Mourinho njezin novi trener. Karizmatični Portugalac dobio je otkaz u Tottenhamu, no nije dugo čekao na novi angažman i povratak u talijanski nogomet.

Pripreme za novu sezonu su u punom jeku, a dok traju posljednje provjere snaga uoči početka Serie A 22. kolovoza, Mourinho je u šaljivom videu kojeg je Roma objavila na društvenim mrežama odgovarao na Q&A pitanja.

Jedno se dotaklo i popularne videoigre Fortnite, a Mourinhova reakcija brzo se proširila.

- Fortnite je noćna mora. Nogometaši ostaju budni cijelu noć igrajući to sranje, a imaju utakmicu idući dan - prokomentirao je Mou.

Što je Fortnite?
Riječ je o jednoj od najpopularnijih videoigara svih vremena. Službeno je izašla 2017. godine, no tek je modom Battle Royale stekla enormnu svjetsku popularnost. Neki od najboljih svjetskih nogometaša su Fortnite fanatici, igraju ga Harry Kane, Neymar, Dele Alli, čak i Pele, čiji likovi se nalaze unutar same igre.

Veliki zaljubljenik u Fortnite je i Stipe Miočić, igraju i Zlatan Ibrahimović, Drake...

Inače, Roma je u periodu odigravanja prijateljskih utakmica. Nakon susreta sa Sevillom odmjerit će snage s Belenensesom i Realom iz Betisa prije nego novu sezonu Serie A otvori u nedjelju 22. kolovoza na Olimpicu protiv Fiorentine.

Sport.ba/24SATA

Učitaj još novosti