30. 07. 2021 - 17:15
ZAPANJUJUĆA TRANSFORMACIJA: Izgubio je 80 kilograma, a danas...
907
Shares
ZAPANJUJUĆA TRANSFORMACIJA: Izgubio je 80 kilograma, a danas je uspješan model

Dokaz da je moguće promijeniti život uz fitness

ZAPANJUJUĆA TRANSFORMACIJA: Izgubio je 80 kilograma, a danas je uspješan model

30. 07. 2021 - 17:15
0
Shares

Kao tinejdžer, on se borio s težinom. On je priznao da je dok je bio mlađi utjehu tražio u nezdravoj hrani i video igrama. Nije mogao pronaći djevojku, a nije puno ni izlazio. Bio je opsjednut igranjem igrica, te se njegova svakodnevnica svodila na sjedenje ispred kompjutera. Vremenom je zaključio da ga ovaj način života ne ispunjava. Odlučio je da je vrijeme da poradi na svom zdravlju i izgledu, a počeo je s promjenama u ishrani.

Nakon toga počeo je i s vježbanjem u teretani. Vremenom se sve više zaljubljivao u vježbanje i zdravu ishranu, da je ovo postalo stil njegovog života. Osim toga, ono što je vidio u ogledalu dalo mu je dodatnu motivaciju da radi na sebi.

Nakon ogromne transformacije i gubitka kilograma, Kevin je naišao na novi problem - višak kože. Bilo mu je teško da se riješi kože koja je ostala tu kao posljedica mršanja, te priznaje kako je godinama razmišljao šta da radi.

Kevin je 2014. godine hirurški uklonio kožu, ali tada je imao problem s ožiljcima koji su ostali. Prevladao je ta osjećanja na dva načina, prije svega, to je bilo vježbanje uz koje je gradio mišiće i oblikovao tijelo. Pored toga, potpuno se zaljubio u tetovaže, te je polako počeo prekrivati tijelo tetovažama. Sada ima samopouzdanje da skine majicu na plaži, a vremenom je postao influencer i model, kako zbog fenomenalne transformacije i priče, tako i zbog savršene figure.

Kevin se napokon osjeća slobodno i zadovoljno u svojoj koži, te njegova priča može poslužiti kao motivacija mnogima koji žele promijeniti život.

Sport.ba/Body.ba

Učitaj još novosti