29. 07. 2021 - 08:14
Jose Mourinho slaže ekipu za napad na naslov prvaka Italije, a...
907
Shares
Jose Mourinho slaže ekipu za napad na naslov prvaka Italije, a visoko na listi želja mu je fantastični hrvatski reprezentativac

POSEBNI ŽELI KONAČNO DOVESTI PERIŠIĆA

Jose Mourinho slaže ekipu za napad na naslov prvaka Italije, a visoko na listi želja mu je fantastični hrvatski reprezentativac

29. 07. 2021 - 08:14
0
Shares

Jose Mourinho je nedavno sjeo na klupu talijanskog prvoligaša Rome i sada slaže ekipu za nadolazeću sezonu u kojoj ima velike ambicije. Visoko na popisu njegovih želja se našao i Ivan Perišić kojeg je Portugalac već htio dovesti kao trener Manchester Uniteda, ali tada se nije uspio s Interom dogovoriti oko cijene.

Prema pisanju La Repubblice Mourinho ponovo kreće po hrvatskog reprezentativca. Perišić je prošle sezone imao veliku ulogu u Interu kod Antonija Contea, a i sada ga u Interu želi novi trener Simone Intaghi, ali neće sve ovisiti o njemu. Perišić s Nerazzurrima ima ugovor još godinu dana i Inter ga mora prodati ako nešto želi zaraditi na njemu ili mu ponuditi novi ugovor.

Drugi problem je to što Hrvat ima veliku platu, a Inter mora početi štedjeti jer je klub u velikoj krizi. Nerazzurri su ranije prodali Achrafa Hakimija PSG-u za 60 miliona eura, a kao njegovu zamjenu žele dovesti Alessandra Florenzija iz Rome, a tu bi u cijeli posao mogao ući Perišić. La Repubblica smatra da će Perišić u Romu, a Florenzi u Inter u velikoj razmjeni talijanskih rivala.

Tako bi Perišić mogao postati novi Hrvat u Romi nakon što je Mourinho otpisao 24-godišnjeg Antu Ćorića u velikom čiščenju svlačionice koje je napravio odmah po dolasku u klub. Portugalac je i inače poznat po velikim kadrovskim promjenama nakon dolaska u novi klub, a tako je počeo i svoju karijeru u Romi.

Učitaj još novosti