29. 07. 2021 - 08:42
Marselo Melo: Novak me je iznenadio, ali na negativan način
907
Shares
Marselo Melo: Novak me je iznenadio, ali na negativan način

TOKIO 2020

Marselo Melo: Novak me je iznenadio, ali na negativan način

29. 07. 2021 - 08:42
0
Shares

Brazilski teniser Marselo Melo (Marcelo) žestoko je kritikovao Novaka Đokovića zbog ponašanja, a nakon poraza u miks dublovima od para Đoković - Nina Stojanović, na Olimpijskim igrama.

Mela i njegova zemljakinja Luiza Stefani poraženi od pomenutog para sa  6:3 i 6:4, a čini se kako su Brazilcu najviše zasmetale burne proslave Novaka kada bi osvojio neki poen. 

- Novak me je iznenadio, ali na negativan način. Nije bilo potrebe za tim. Prije dva dana je snimio video na kojem priča o Brazilu i Brazilcima, o našoj energiji, a sada se ponaša tako… Imao je smeč direktno u moja leđa koji nije baš morao tako da odigra, izjavio je Melo i nije se tu zaustavio:

- Postoje stvari koje ne mogu da razumijem. Kako i zašto? Ništa mu nismo uradili da to zaslužimo. U jednom momentu je umalo pogodio Luizu. Naravno, ovo su Olimpijske igre, sve se dešava na terenu, on radi to što radi u igri, ali trebalo bi da ima određene granice. Mnogi ljudi bi se zamislili. Ne želim da stvaram kontroverze i polemike, ali svako ko je gledao meč i zna da čita između redova, zna o čemu govorim, izjavio je Melo, prenosi SK.rs.

Đokovićev odgovor je bio sljedeći: 

- Melo je rekao da sam ga provocirao? Ozbiljno? Zaista nemam nikakav komentar na to, poručio je srbijanski najbolji teniser.

Učitaj još novosti