27. 07. 2021 - 08:17
PRIJE ODLASKA NA PRIPREME, RONALDO I GEORGINA U NOĆNOM KLUBU:...
907
Shares
PRIJE ODLASKA NA PRIPREME, RONALDO I GEORGINA U NOĆNOM KLUBU: Procurile slike sa izlaska, odmah se oglasili na Instagramu

PRIJE ODLASKA NA PRIPREME, RONALDO I GEORGINA U NOĆNOM KLUBU: Procurile slike sa izlaska, odmah se oglasili na Instagramu

27. 07. 2021 - 08:17
0
Shares

Cristiano Ronaldo priključio se pripremama Juventusa i sve nagovještava njegov ostanak u Torinu, a portuglaski as je prije povratka u Italiju s djevojkom Georginom Rodruguez posjetio koncert popularnog muzičkog dua "Calema".

Nakon što su proveli opuštajući odmor na Mallorci, Cristiano i Georgina vratili su se u Portugal, gdje je Ronaldo nastavio s individualnim treninzima, a posljednji dan boravka u glavnom gradu Lisabonu iskoristili su da odu na koncert jedne od svojih omiljenih muzičkih grupa "Calema", koju su formirala dva brata António i Fradique Mendes Ferreira.

Popularni muzičari, iznenađeni dolaskom slavnog para na njihov koncert, nisu se libili podijeliti njihovu zajedničku fotografiju putem društvenih mreža.

"Prvi put smo bili u društvu Ronalda i ostali smo bez teksta kada je pohvalio naš rad i pružio nam podršku. Kakvo neverovatno ljudsko biće! Svijet ima pravi primjer superheroja u stvarnom životu. Hvala Georgina na osmijehu i ljubavi. Hvala Cristano", napisali su članovi benda "Calema" na svom zvaničnom Instagram profilu.

Ronaldo bi prema najavama medija, ali i čelnika Juventusa trebao ostati u Torinu i naredne sezone, iako se dosta špekulisalo o njegovom odlasku. Ugovor mu ističe na ljeto naredne sezone, a čini se da će ga odraditi do kraja.

screenshot-14

Izvor:Klix

Učitaj još novosti