25. 07. 2021 - 18:29
Đoković opet u centru pažnje nakon upada gimnastičarkama:...
907
Shares
Đoković opet u centru pažnje nakon upada gimnastičarkama: Uhvaćen u društvu jedne od najatraktivnijih sportašica u Tokiju

TOKIO 2020

Đoković opet u centru pažnje nakon upada gimnastičarkama: Uhvaćen u društvu jedne od najatraktivnijih sportašica u Tokiju

25. 07. 2021 - 18:29
0
Shares

Bugarska atletičarka Gabrijela Petrova još jedna je u nizu takmičarki na Olimpijskim igrama koja je bila u društvu najboljeg svjetskog tenisera Novaka Đokovića!

Šampionka sa evropskih i svjetskih takmičenja sada traži i medalju na OI u troskoku, a u međuvremenu je "izazvala" Novaka da progovori bugarski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Kaži nešto na bugarskom, 'ajde - poručila je Gabrijela Đokoviću, a zatim je uslijedio odgovor:

- Da kažem nešto na bugarskom? Sičke dobro - rekao je Nole, što u prevodu znači "sve je u redu."

Đoković će na teren ponovo u ponedjeljak ujutru kada u 2. kolu OI igra protiv Nijemca Jan-Lenarda Štrufa. Ono što mu ide na ruku jeste i to da je u njegovom dijelu žrijeba već ispao Rus Andrej Rubljov.

Inače, Novak je u januaru 2020. godine uz pjesmu bugarske pjevačice Kamelije slavio trijumf sa selekcijom Srbije na ATP Kupu. Naime, Đoković je tada pustio pjesmu ''Luda po tebe'' iz filma ''Južni vetar'' koju originalno izvodi pomenuta pjevačica, piše Telegraf.

U nastavku možete pogledati i fotografije atletičarke Gabrijele Petrove koja je jedna od najatraktivnijih na Igrama:

gabrijela-2-830x0

.

gabrijela-4-830x0

.

gabrijela-6-830x0

.

gabrijela-830x0

 

Učitaj još novosti