23. 07. 2021 - 14:28
Sparing s Adrianom Limom? Poznata manekenka obožava boks za...
907
Shares
Sparing s Adrianom Limom? Poznata manekenka obožava boks za toniranje tijela

Victoria's Secret anđeo vas neće ostaviti ravnodušnim

Sparing s Adrianom Limom? Poznata manekenka obožava boks za toniranje tijela

23. 07. 2021 - 14:28
0
Shares

Adriana Lima je poznata kao jedna od najljepših žena na svijetu. Ona je bila zaštitno lice brojnih poznatih brendova, a većina ljudi je zna kao Victoria's Secret anđela.

Pored toga, Adriana je poznata i po poprilično ekstremnom planu ishrane i vježbanja koji prati. Iako su postojali brojni članci gdje je pisalo kako Adriana bira poprilično rigorozne metode mršanja prije revija, mi ćemo se fokusirati na ono što je zdravije i prihvatljivije. Manekenka se tokom cijele godine hrani zdravo, a vježbanje je također važan dio njene rutine.

Adriana trenira s Michaelom Olajide već deset godina. Michael je priznao kako manekenka trenira poput profesionalnog boksera koji se sprema za meč. Čak 80% njenih treninga se sastoji od boksa, te je Adriana potpuno zaluđena ovom metodom vježbanja.

S Michaelom obično radi treninge u trajanju od 90 minuta koji uključuju boks, skokove i vježbe tjelesne težine.

Pored velike ljubavi prema boksu, Adriana također obožava i trčanje. Ona trči nekoliko puta sedmično. Manekenka se voli znojiti tokom treninga, te obožava intenzivne metode vježbanja. Ništa sporo nije za nju. Izuzetno je predana svojim treninzima i to je jasno.

Ako želite izgledati kao model, trebali biste trenirati baš kao Adriana.

Adriana vježba najmanje 6 dana u sedmici (ponekad svaki dan, a ponekad i dva puta dnevno, posebno prije Victoria's Secret emisije). Kaže da je vježbanje dio njenog života svaki dan i da nikada ne propušta trening. Čak i dok putuje, ona pokušava uklopiti treninge u svoju rutinu, te radi barem 10 minuta treninga preskakanja konopa. Ovo joj pomaže da se brzo oznoji kada nema vremena za tipičnu metodu vježbanja.

Baš kao što je posvećena teretani, Adriana je posvećena i svojoj ishrani. Ona jede šest obroka dnevno i pije puno vode. Obožava hranu poput zobenih pahuljica, orašastih plodova, te svakodnevno konzumira proteinske šejkove, pileća prsa, slatki krompir, smeđu rižu, povrće, salatu, ribu i med.

Sparing s Adrianom Limom? Poznata manekenka obožava boks za toniranje tijela

Sport.ba/SportSport.ba

Učitaj još novosti