23. 07. 2021 - 09:07
Durant na treningu napao suigrača iz reprezentacije jer je...
907
Shares
Durant na treningu napao suigrača iz reprezentacije jer je uzeo

OI Tokio

Durant na treningu napao suigrača iz reprezentacije jer je uzeo "njegovu" loptu

23. 07. 2021 - 09:07
0
Shares

Kao da porazi u pripremnim utakmicama od Nigerije i Australije, pozitivan test Bradleyja Beala na koronavirus, povreda Kevina Lovea, izolacija Zacha LaVinea i kasno priključivanje trojca koji je igrao u NBA finalu nisu dovoljni problemi, američki su se košarkaši u Tokiju posvađali na treningu, a zatim sukob prenijeli na društvene mreže.

Bam Adebayo prekršio je nepisano pravilo sa šuterskih treninga i uzeo loptu kojom je Kevin Durant pogodio tricu, što je razljutilo superzvijezdu Brooklyn Netsa.

Durant je pogodio šut, a Adebayo je prihvatio loptu pod košem i, umjesto da mu je vrati, s njom otišao prema liniji za tri poena kako bi i on šutnuo. Nekoliko trenutaka kasnije Durant mu je počeo prigovarati, a Adebayo se branio da je uzeo drugu loptu te da je njegovu uzeo Damian Lillard.

Adebayo je situaciju popratio kroz smijeh, a na kraju nije imao izbora nego da Durantu vrati "njegovu" loptu.

Durantu, međutim, to nije bilo dovoljno, nego je sve prenio na Twitter, na kojem je poznat po djetinjastom ponašanju i reakcijama, a Adebayu više nije bilo do smijeha.

"Frajer je vidio da sam zabio tricu iz kuta pa uzeo loptu koju sam ja označio. Brate, moraš se naučiti poštovanju", napisao je Durant i tagirao reprezentativnog suigrača.

Sport.ba/Index.hr

Učitaj još novosti