22. 07. 2021 - 17:15
Vatrena Brazilka je na prošlom sportskom festivalu u Riju bila...
907
Shares
Vatrena Brazilka je na prošlom sportskom festivalu u Riju bila centar seks skandala, da li u Tokio dolazi sa istom namjerom?

Svi gledaju u Oliveiru

Vatrena Brazilka je na prošlom sportskom festivalu u Riju bila centar seks skandala, da li u Tokio dolazi sa istom namjerom?

22. 07. 2021 - 17:15
0
Shares

Brazilska skakačica u vodu Ingrid de Oliveira izbačena je s Olimpijskih igara u Riju zbog seksa sa kolegom iz reprezentacije Pedrom Goncalvesom.

Brazilka je bila prva priča Olimpijskih igara 2016. godine u Rio de Janeiru zbog seks skandala u kojem se našla skupa sa svojim sunarodnjakom Pedrom Goncalvesom.

De Oliveira je partnerku Giovannu Pedroso izbacila iz sobe, kako bi imala seks s Goncalvesom, a nakon što su je izbacili sa igara te godine, ostala je i bez partnerke u takmičenju.

Giovanna je odlučila da ne nastupa više s Ingrid.

"Četiri godine sam čekala Igre, a njoj je zabava bila važnija, pa me je izbacila iz sobe", rekla je Pedroso.

O svemu se oglasila i Ingrid Oliveira.

Opis nije dostupan.

"Reći ću vam istinu. Odvela sam Pedra u sobu, ali to nije bilo noć pred takmičenje niti je iko zbog toga bio ispred sobe. Pedro i ja smo uradili šta smo željeli, kao i mnogi drugi i uradiću to opet ako budem imala potrebu", izjavila je prije nekoliko godina za brazilski UOL Sports.

Sada su svi jedva dočekali da najprovokativnija sportistkinja stigne u glavni grad Japana.

Ona po dolasku u Tokio odmah objavila vrelu fotkografiju sa bazena.

Sport.ba/SportSport.ba

Učitaj još novosti