21. 07. 2021 - 19:32
"Gdje je peticija za ponavljanje finala Eura? Želim i ja...
907
Shares

Engleski navijači pokrenuli peticiju

"Gdje je peticija za ponavljanje finala Eura? Želim i ja potpisati"

21. 07. 2021 - 19:32
0
Shares

Engleski navijači odmah nakon Europskog prvenstva pokrenuli su peticije kojima traže da se ponovi finale između Engleske i Italije, a kao razlog za svoj zahtjev navode po njima loše odsuđen trenutak u kojem je Giorgio Chiellini povlačenjem za ovratnik zaustavio Bukaya Saku.

U pitanju je situacija iz 96. minute utakmice u kojoj je Saka bio u kontranapadu uz desnu crtu igrališta. Chiellini ga je, u trenutku kad ga je Saka pretrčao, objema rukama primio za ovratnik i povukao ga tako jako da je engleski nogometaš pao na travnjak.

Talijanski stoper za svoj je start dobio žuti karton, no među engleskim navijačima ima mnogo onih koji smatraju da je preblago kažnjen i da je trebao biti isključen. Takvi traže ponavljanje utakmice, i to uz suđenje suca koji bi bio nepristran.

Odlučio se našaliti na račun Engleza

Pokrenuto je više peticija, a prema navodima engleskih medija, odaziv na njih nije dobar. Sada se javio i bivši talijanski reprezentativac Claudio Marchisio koji tvrdi da on želi potpisati peticiju da se utakmica ponovi.

"Oprostite, gdje mogu naći peticiju za ponavljanje finala s Engleskom? Pobijedili bismo i da se igra još tisuću puta", napisao je Marchisio na Twitteru i nasmijao svoje fanove.

Sport.ba/Index.hr

Učitaj još novosti