21. 07. 2021 - 18:18
Bh. reprezentativac stigao je u redove Evrtona, a njegova žena...
907
Shares
Bh. reprezentativac stigao je u redove Evrtona, a njegova žena prelazak u novi klub ozvanićila je na Instagramu fotografijom koja je oduševila navijače!

Čak je i konj u bojama ovog kluba

Bh. reprezentativac stigao je u redove Evrtona, a njegova žena prelazak u novi klub ozvanićila je na Instagramu fotografijom koja je oduševila navijače!

21. 07. 2021 - 18:18
0
Shares

Asmir Begović je nakon odlične sezone odlučio da napusti Bournemouth jer ovaj klub nije uspio da izbori povratak u Premiership, te je donio odluku da svoju karijeru nastavi u Evertonu.

Ovaj 34-godišnji Trebinjac se povezivao s nekoliko klubova iz Serije A, ali se na kraju odlučio za ostanak u Engleskoj nakon što je stigla ponuda Evertona.

Begović u Everton dolazi kao rezerva Jordanu Pickfordu, ali je nakon potpisa ugovora jasno poručio da je stigao na Goodison kako bi se borio za mjesto u početnoj postavi.

Bh. golman je s Evertonom potpisao ugovor na godinu dana uz mogućnost da se saradnja produži na još jednu sezonu.

U centru pažnje nakon toga našla se supruga bh. golmana Nicolle koja je na zanimljiv način proslavila odlazak svog supruga u Everton.

Nicolle je objavila sjajnu fotografiju na Instagramu u dresu Evertona, te je i svog konja obilježila u bojama kluba s Goodisona.

"Početak novog poglavnja za Asmira odlaskom u Everton. Jerry i ja smo odlučili da se obučemo u tu čast i imali smo malo zabave na suncu", napisala je Nicolle uz nekoliko fotografija i video.

Begović je ponikao u Portsmouthu, a još je branio za La Louviere, Macclesfield, Yeovil Town, Ipswich, Stoke, Chelsea i Qarabag te Milan.

Za bh. reprezentaciju upisao je 63 nastupa, ali već neko vrijeme nije član Zmajeva s kojima je nastupao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

Sport.ba/SportSport.ba

Učitaj još novosti