21. 07. 2021 - 11:42
JE LI OVO JEDNA OD NAJVEĆIH KRAĐA IKADA? Ovo je trenutak koji...
907
Shares
JE LI OVO JEDNA OD NAJVEĆIH KRAĐA IKADA? Ovo je trenutak koji je 'zapalio' igrače Boce

COPA LIBERTADORES

JE LI OVO JEDNA OD NAJVEĆIH KRAĐA IKADA? Ovo je trenutak koji je 'zapalio' igrače Boce

21. 07. 2021 - 11:42
0
Shares

Skandal kakav fudbal ne pamti viđen je u osmini finala Kopa Libertadoresa u revanš meču između Atletiko Mineira i Boke Juniors! Proključala je južnoamerička krv, a krv je viđena i nakon meča, jer je došlo do sukoba između igrača Boke, čelnika Atletiko Mineira i na kraju obezbjeđenja i policije, nakon čega je upotrijebljen i suzavac u svlačionici fudbalera.

Meč je završen rezultatom 0:0, a Boki je VAR kontroverznom odlukom poništio gol, poslije čega su tenzije prešle granicu. Došlo je do sukoba na terenu, a nakon penala u kojima je Atletiko Mineiro bio uspješniji, došlo je do nevjerovatnog nasilja.

Sve je na kraju rezultovalo privođenjem igrača osam igrača Boke, koji su morali u policijsku stanicu kako bi se nakon analize snimaka sa sigurnosnih kamera utvrdila odgovornost svakog igrača ponaosob.

Na snimku iz svlačionice se vidi i kako igrači uzimaju ogradu koja je postavljena za odvajanje novinara u miks zoni od igrača, kojom su napali pripadnike obezbjeđenja i policije. U jednom momentu su poletjeli i ananasi, a u jednom momentu je igrač Boke Markos Roho bio totalno van sebe da je uzeo i protivpožarni aparat.

Igrači su hvatali sve što im je došlo do ruku i bacali na obezbjeđenje, a snimljen je i predsjednik Atletiko Mineira koji je flašicom vode gađao igrače Boke. Ovo je trenutak koji je pokrenuo lavinu nezadovoljstva u Boki:

Pogledajte i sve snimke incidenta koji je šokirao planetu:

Učitaj još novosti