20. 07. 2021 - 07:24
JUVENTUS I PSG DOGOVARAJU SPEKTAKULARNU RAZMJENU? Ronaldo...
907
Shares
JUVENTUS I PSG DOGOVARAJU SPEKTAKULARNU RAZMJENU? Ronaldo odlazi, EVO KO DOLAZI UMJESTO NJEGA-  MOŽE LI GA ZAMIJENITI?

JUVENTUS I PSG DOGOVARAJU SPEKTAKULARNU RAZMJENU? Ronaldo odlazi, EVO KO DOLAZI UMJESTO NJEGA- MOŽE LI GA ZAMIJENITI?

20. 07. 2021 - 07:24
0
Shares

PSG ovog je ljeta krenuo dovoditi igrače kako bi sljedeće sezone ponovno jurnuo u lov na naslov prvaka Europe.

U klub su već stigli nizozemski kapetan Georginio Wijnaldum, talijanski vratar Gianluigi Donnarumma, španjolski veteran Sergio Ramos i bivši nogometaš Intera Achraf Hakimi.

62116135-cristiano-ronaldo

Samo za Hakimija je plaćena odšteta i ona je iznosila 60 milijuna eura, a sada se sprema još jedan posao koji ne bi uključivao novčanu odštetu.
Daily Mail je objavio da Juventus i PSG dogovaraju spektakularnu razmjenu igrača. U Torino bi trebao doći Mauro Icardi, a u drugom smjeru bi krenuo Cristiano Ronaldo.

Ronaldova budućnost u Juventusu je neizvjesna otkako se u klub vratio Massimiliano Allegri, trener koji je od početka bio protiv Ronaldova dolaska u Torino, a sada se čini da je talijanski velikan našao model po kojem ga se može riješiti.

Englezi pišu da ni Ronaldu ta ideja nije odbojna jer smatra da s PSG-om ima veće šanse još koji put osvojiti Ligu prvaka prije kraja karijere nego s Juventusom. 
Podsjetimo i da je Ronaldo na svojem Instagram profilu objavio fotografiju s porukom koja je izazvala veliku pažnju nogometnog svijeta.

Na fotografiji je pored automobila uz opis "Dan odluke", ali nitko zasad ne zna što to točno znači. Nakon ove objave Daily Maila možda se može pretpostaviti o čemu se radi.

Izvor:Index

Učitaj još novosti