18. 07. 2021 - 19:47
SREĆA DA UOPŠTE MOŽE OPET IGRATI Fotografije pokazuju jeziv...
907
Shares
SREĆA DA UOPŠTE MOŽE OPET IGRATI Fotografije pokazuju jeziv ožiljak na koljenu Ansua Fatija koji neodoljivo podsjeća na Ronalda

ŠPANIJA

SREĆA DA UOPŠTE MOŽE OPET IGRATI Fotografije pokazuju jeziv ožiljak na koljenu Ansua Fatija koji neodoljivo podsjeća na Ronalda

18. 07. 2021 - 19:47
0
Shares

Mladi španski fudbaler Ansu Fati uskoro bi se trebao priključiti pripremama Barcelone za novu sezonu.

Fati je debitovao za katalonski klub još sa 16 godina i svojim igrama oduševio je fudbalski svijet.

Od njega se prošle sezone mnogo očekivalo, ali imao je ogromnih problema s povredama. Fati je zadobio povredu meniskusa zbog čega je nekoliko puta morao da ide na operaciju.

No, nakon što je prije nekoliko mjeseci uspješno operisao koljeno oporavak je konačno krenuo tokom koji se očekuje.

Fati se trenutno nalazi u Madridu gdje trenira s doktorima koji su inače zaduženi za Cristiana Ronalda, a takvu odluku donio je njegov agent Jorge Mendes koji je inače i Ronaldov menadžer.

Međutim, očekuje se da se Fati u narednim danima priključi pripremama Barcelone i bude spreman na povratak na teren na početku nove sezone.

U centru pažnje danas su se našle fotografije Fatijevog koljena koje su sve podsjetile na koljeno legendarnog Ronalda. Fati baš kao i Ronaldo ima ožiljak na koljenu koji izgleda zaista jezivo, piše Sportsport.

fati

Naravno, njihove povrede nisu ni slične, ali mnogi se pribojavaju da bi ovakva povreda na samom početku karijere itekako mogla da uspori razvoj Ansua Fatija i da on neće igrati kao ranije što se desilo Ronaldu, a kakav ožiljak na koljenu ima Brazilac možete vidjeti na fotografiji ispod.

nazarioronaldo

 

Učitaj još novosti