18. 07. 2021 - 14:59
Perez: Mourinho je Özilu otkrio da su mu preko djevojke prešli...
907
Shares
Perez: Mourinho je Özilu otkrio da su mu preko djevojke prešli cijeli Inter i Milan

Objavio El Confidencial

Perez: Mourinho je Özilu otkrio da su mu preko djevojke prešli cijeli Inter i Milan

18. 07. 2021 - 14:59
0
Shares

Tokom prošlih sedmica dana španjolski El Confidencial objavljivao ja godinama stare i tajno snimane razgovore u kojima predsjednik Real Madrida Florentino Perez blati sve od igrača, trenera i legendi kluba, pa do novinara i medija.

Španjolci su snimke objavili u osam zasebnih tekstova, a svaki ste mogli čitati na Indexu. Isto tako, jedna snimka je procurila i bez da ju je El Confidencial objavio.

Snimka procurila u javnost
Radi se o snimci na kojoj se može čuti kako Perez komentira Mesuta Özila, njegovu neimenovanu djevojku i probleme s njom na koje je Ozilu ukazao upravo Mourinho.

"Özil je ovdje došao s 21 godinom. On je treća generacija Turaka i otkrivao je Madrid. Nije imao ništa ovdje. Nije bilo drugih Turaka i nije imao djevojku. Onda mu se naglo promijenio stil života, pao je na jednu talijansku manekenku iz Milana. Imao je privatni avion, letio bi tamo, seksali bi se i onda bi se vratio", rekao je Perez pa dodao:

"Jednog dana je naljutio Josea Mourinha, koji je u šali rekao: 'Hej, Özile, idiote, daj da ti sada nešto kažem, da ti se obratim kao da sam ti otac. Djevojku s kojom izlaziš su je*ali svi igrači Intera i Milana, uključujući i stožere oba kluba.' Özil ju je brzo ostavio."

Sport.ba/Index.hr

Učitaj još novosti