17. 07. 2021 - 08:48
Florentino Perez ponovo u centru skandala: Objavljeni novi...
907
Shares
Florentino Perez ponovo u centru skandala: Objavljeni novi snimci u kojima ŽESTOKO VRIJEĐA legende Real Madrida

Florentino Perez ponovo u centru skandala: Objavljeni novi snimci u kojima ŽESTOKO VRIJEĐA legende Real Madrida

17. 07. 2021 - 08:48
0
Shares

Španski mediji nastavili su sa objavljivanjem tajno snimljenih razgovora u kojima Florentino Perez brutalno vrijeđa legende Real Madrida. 

El Confidencial jutros je objavio osmi po redu članak u kojem donosi audio snimak i transkript novih razgovora, koji inkriminira Pereza, a sada su se na njegovoj meti našli Luis Figo i Guti. 

"Šokiran sam koliko se Calderon prevario sa Gutijem jer je ovaj odigrao dvije dobre utakmice. Očito misli da mu se mora vjerovati inače ćemo ga izgubiti", poručio je Perez. 

Perez se vratio u Real Madrid 2009. godine, a Guti je klub napustio odmah sljedeće sezone bez oproštajne utakmice ili bilo kakve vrste emotivnog oproštaja od kluba za koji je odigrao preko 500 utakmica.

"On je kao koza, sam sebi je najveći neprijatelj. Neće to ići, on je moron, nije sposoban za to", govorio je Perez o Gutiju u jednom od razgovora. 

Također, objavljene su snimke koje dokazuju i šta je Perez govorio o Luisu Figu, kojeg je predsjednik Real Madrida prozvao krivcem za kraj jedne ere Galacticosa.

"Figo je taj koji je kriv za kraj jedne ere, ali i Raul. Njih dvojica su bili najgori za ekipu", poručio je Perez. 

Učitaj još novosti