16. 07. 2021 - 14:57
Pique je postao pravi "internetski trol": Pogledajte kako je...
907
Shares
Pique je postao pravi

Pique se odlučio obračunati s emisijom koja ne želi objaviti kontroverzne Perezove audiozapise.

Pique je postao pravi "internetski trol": Pogledajte kako je komentarisao skandal u Real Madridu!

16. 07. 2021 - 14:57
0
Shares

Nakon što se u javnosti pojavio i sedmi dio audiozapisa u kojem Florentino Perez blati bivše igrače Real Madrida, branič Barcelone Gerard Pique odlučio se obračunati s televizijskom emisijom "El Chiringuito", koja ne želi komentirati Perezove istupe.

Iako se već danima španjolska javnost zabavlja s kontroverznim izjavama predsjednika kraljevskog kluba, spomenuta emisija izbjegava tu temu u širokom luku.

Tako je Pique prvo komentirao tvit televizijske emisije u kojem su izdvojili određene izjave predsjednika Barcelone Joana Laporte glede produženja ugovora s Lionelom Messijem. 

Branič Barcelone u komentaru je napisao: "A audiozapisi, kada ćete to objaviti?", što je izazvalo veliku pomutnju među korisnicima Twittera.

Naravno, Pique na tome nije stao. Komentirao je i tvit u kojem je "El Chiringuito" podijelio informaciju da je bivši trener madridskog Reala Jose Mourinho uspješno debitirao na klupi Rome. U prvom prijateljskom susretu Roma je slavila s visokih 10:0, a Pique je napisao:

"Roma je pobijedila 10:0, ali vi nemate audiozapise. Drugovi, NE!"

Nakon dva komentara Pique se javio još jednom. Komentirao je tako tvit televizijske emisije u kojem su zatražili mišljenje gledatelja na određenu temu, a on je samo kratko napisao:

"Audiozapisi."

Za kraj, komentirao je i tvit u kojem je novinar Juanma Rodriquez uzeo metalnu posudicu kako bi skupio novac za Barcelonu i produženje ugovora s Messijem:

"Imate novčić, ali nema audiozapisa", napisao je.

Sport.ba/Gol.hr

Učitaj još novosti