13. 07. 2021 - 13:04
Provokacija za kraj: Jedan detalj s Mancinijeve fotografije...
907
Shares
Provokacija za kraj: Jedan detalj s Mancinijeve fotografije žestoko naljutio Engleze

Sve je to bilo planski urađeno

Provokacija za kraj: Jedan detalj s Mancinijeve fotografije žestoko naljutio Engleze

13. 07. 2021 - 13:04
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Roberto Mancini uspio je s reprezentacijom Italije osvojiti Evropsko prvenstvo.

Azzurri su u finalu Evropskog prvenstva u nedjelju pobijedili selekciju Engleske nakon penala i uspjeli su da dođu na tron Evrope.

Italijani igraju fantastično otkako je Mancini preuzeo reprezentaciju, te su napravili nevjerovatan iskorak. Sve je počelo kada se nisu plasirali na Mundijal prije tri godine, a onda je Mancini napravio potpunu smjenu generacija.

Iskusni stručnjak napravio je odličnu ekipu u kojoj vlada još bolja atmosfera, te su na kraju uspjeli da dođu do titule prvaka Evrope.

Italijani su se jučer vratili u Rim gdje su dočekani na fantastičan način, a posebne pohvale dobio je Mancini koji je jednostavno preporodio ovu reprezentaciju.

Opis nije dostupan.

Mancini se danas našao u centru pažnje engleske javnosti nakon što su zapazili jedan detalj na fotografiji iz aviona. Mancini je držao kod sebe trofej i objavio je fotografiju iz aviona, a ona je izazvala dosta pažnje.

Naime, trofej je bio na novinama škotskog lista The National koji je digao dosta prašine na dan finala.

Image

Škoti su objavili fotografiju iz legendarnog filma "Hrabro srce", a na fotografiji je bio Mancini uz opis "Spasi nas Roberto, ti si naša jedina nada".

Englezi su burno reagovali na ovakvu naslovnicu iz susjedne zemlje, a ona je očito itekako oduševila Mancinija. Selektor Italije je za kraj odlučio da provocira Engleze tako što je pozirao s peharom prvaka Evrope, ali i naslovnicom škotskih novina.

Sport.ba/SportSport.ba

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti