13. 07. 2021 - 12:26
DAO OGROMNU SUMU NOVCA ZA FINALE, PA IZVISIO: Britanska...
907
Shares
DAO OGROMNU SUMU NOVCA ZA FINALE, PA IZVISIO: Britanska zvijezda platila karte 100.000 funti. Nije mogao ući!

Popularni britanski golfer

DAO OGROMNU SUMU NOVCA ZA FINALE, PA IZVISIO: Britanska zvijezda platila karte 100.000 funti. Nije mogao ući!

13. 07. 2021 - 12:26
0
Shares

Popularni britanski golfer Ian Poulter napisao je na Instagramu pravu avanturu koju je proživio u nedjelju.

Na dan finala Europskog prvenstva Poulter je bio na Scottish Openu u 650 kilometara udaljenom North Berwicku. Turnir je kasnio s početkom zbog kiše i lošeg vremena i Poulter je mislio da će zakasniti na finale Eura iako je sebi i sinu kupio karte u VIP loži po 50.000 funti. Poulter je bio vodeći do samoga kraja turnira, no jedan od konkurenata odigrao je odlično i izbacio ga iz konkurencije za prvo mjesto.

Kad je shvatio da ne može pobijediti i da ne može pasti niže od 4. mjesta, Poulter je oko 18:30 napustio turnir, sjeo je u privatni avion i krenuo za London. Znao je da zbog ogromne prometne gužve do Wembleyja neće stići na početak susreta i da će najvjerojatnije stići na drugo poluvrijeme.

Tako je i bilo, ali je Englez na Instagramu napisao da mu iz nepoznatog razloga zaštitari nisu dopustili ući sve do samoga kraja drugog poluvremena.

Drugi engleski golfer, Matthew Fitzpatrick, također je imao karte za finale, na koje nije stigao jer je bio u samoj završnici istog turnira, pa je utakmicu gledao na televiziji.

Sport.ba/Index.hr

Učitaj još novosti