12. 07. 2021 - 14:08
Stojan Vranješ pravi inostrani angažman?
907
Shares
Stojan Vranješ pravi inostrani angažman?

Čak u Indiju

Stojan Vranješ pravi inostrani angažman?

12. 07. 2021 - 14:08
0
Shares

Jedan od ponajboljih igrača Premijer lige BiH, Stojan Vranješ, mogao bi napraviti inostrani angažman.

Vranješ je bio jedan od ključnih igrača u timu Borca prošle sezone i zahvaljujući njemu Banjalučani su osvojili titulu i nakon dugo vremena igraju Evropu, a uz to su igrali i finale Kupa.

Iskusni veznjak je u dresu Banjalučana u prošloj sezoni odigrao 31 utakmicu i postigao je 18 pogodaka uz dvije asistencije.

Sada se, saznaje SportSport.ba, pojavio interes jednog kluba iz Indije i navodna ponuda za Vranješa na adresu Borca, ali iz redova banjalučkog tima dobili smo diplomatski odgovor.

"Postoji neko interesovanje, kako za Stojana, tako i za još neke igrače, ali sve je to još daleko od realizacije", rekao nam je potpredsjednik Borca Boguljub Zeljković.

Pristižu i prve čestitke: Stojan Vranješ šokirao sve, napušta Borac uskoro?  (FOTO) – Sport Centar

Vidjet ćemo hoće li ostati na tome ili će iskusni Vranješ napraviti još jedan inostrani angažman, a Borac ponovo zaraditi nakon što je ljubljanskoj Olimpiji prodao Almedina Ziljkića.

Vranjš se 2019. godine vratio u Borac, prethodno igrao u Željezničaru, a bio je i član poljskih timova Piasta, Legijei Lechije, dok je u Rumuniji igrao za Panduri i Cluj. Takođe, jedan period karijere proveo je u Novom Sadu igrajući za Vojvodinu.

Sport.ba/SportSport.ba

Učitaj još novosti