11. 07. 2021 - 10:10
McGregor Poirierovoj ženi: "Dobro izgledaš, javi se." Pokazala...
907
Shares
McGregor Poirierovoj ženi:

Dva poraza

McGregor Poirierovoj ženi: "Dobro izgledaš, javi se." Pokazala mu je srednji prst

11. 07. 2021 - 10:10
0
Shares

Conor McGregor izgubio je od Dustina Poiriera na UFC-u 264 jer zbog ozljede nije mogao nastaviti borbu poslije prve runde.

Irski borac iskrenuo je gležanj i samo sjeo nekoliko sekundi prije kraja runde. Kad je bilo jasno da ne može nastaviti, Conor je s poda urlao "liječnički prekid" kako bi se osigurao da mu se poraz ne bilježi kao predaja.

McGregor nije sportski podnio poraz u borbi prije koje je najavljivao da će ubiti protivnika i da će on dvoranu napustiti u lijesu. Umjesto toga, McGregor ju je napustio na nosilima.

Prije toga, iz istog sjedećeg položaja u kojem je dočekao kraj borbe, McGregor je gledao Poirierov pobjednički govor, u kojem je Amerikanac natuknuo da je do ozljede došlo puno ranije, kad je blokirao jedan Conorov pokušaj low-kicka.

"Karma nije kuja, nego ogledalo. Ovaj tip je govorio pogrešna sranja, a ja sam naporno radio. Ponekad se ovakve stvari događaju, pobijedio sam", rekao je Poirier, dok je McGregor s poda grmio: "Izudarao sam ga do krvi!"

Nije se mogao pomiriti s porazom te je nastavio s prijetnjama.

"Ovo nije gotovo! Riješit ćemo ovo izvan oktogona, nije me briga", derao se McGregor, a onda prešao na još osobniju razinu.

"Tvoja žena mi je u privatnim porukama! Hej, mala, javi se, popričat ćemo. Dobro izgledaš, kujice mala", vikao je nemoćni McGregor.

Poirierova supruga Julie nije bila impresionirana, nego je Ircu samo pokazala srednji prst.

Sport.ba/Index.hr

Učitaj još novosti