09. 07. 2021 - 22:30
Novakov govor prekidan ovacijama, nikad ovakvu podršku nije...
907
Shares
Novakov govor prekidan ovacijama, nikad ovakvu podršku nije imao u Londonu, a ovako mu se Bekam poklonio

Novakov govor prekidan ovacijama, nikad ovakvu podršku nije imao u Londonu, a ovako mu se Bekam poklonio

09. 07. 2021 - 22:30
0
Shares

Još jedna pobjeda i titula, još jedna pobjeda i Novak Đoković je teniski bog, za "vjeke vjekova", najbolji među najboljima, najveći svih vremena! Nole se plasirao u 30. Grend Slem finale, u nedjelju će "ciljati" 20. titulu na turnirima "velike četvorke" koja mu donosi i ulazak u vječnost...

Najbolji teniser svijeta savladao je Denisa Šapovalova 3:0, o kojem je poslije meča govorio biranim riječima...

- Mislim da krajnji rezultat ne odražava sam tok meča, on je servirao za osvajanje 1. seta, bio je bolji i u većem dijelu drugog seta, imao je prilike, htio bih da mu još jednom apaludirate svi zbog svega što je radio danas, ali i na cijelom turniru. Ovo je bilo njegovo prvo Grend slem finale, bio je jako emotivan, vidjećemo ga ovdje još mnogo puta, on je izvanredan igrač - rekao je Nole na otvorenoj sceni, i prvi put izazvao ovacije navijača.

Na pitanje voditelja da je danas bio onaj Novak koji se kida, koji se bori iz sve snage za svaki poen, da je sav prštao od emocija, Nole je rekao:

- Da, moglo bi da se kaže da je tako bilo. Toliko puta sam već rekao, ali reći ću ponovo. Na mom omiljenom, najdražem, posebnom tuniru, omiljenom terenu nema povlačenja - opet su Novaka prekinule ovacije, kojima se pridružio i slavni Dejvid Bekam koji nije štedio dlanove da pozdravi Noleta.

dejvid-bekam-830x0

- Kada izađeš na teren, naročito u završnici turira koji sam sanjao da ću osvojiti, san se nastavlja, to je sve što mogu reći. Trudim se da izvučem maksimum iz sebe na svakom meču, pa da vidimo šta će se desiti. Odustajanje nikad nije bilo opcija - rekao je, i opet zavredio ovacije publike,prenosi Telegraf.

Uslijedila je konstatacija Novakovog sagovornika da je Srbinu ovo 30. Grend Slem finale, 7. vimbldonsko, na šta se Đoković našalio:

- Kao što sam rekao, treba sa mnom da putuješ da me ohrabruješ statistikom - nasmijao je sagovornika, pa se nadovezao:

- U ovoj fazi karijere Grend slemovi su mi sve, turniri koji se najviše računaju. Privilegovan sam što ispisujem istoriju, ispunjava me to, ali i moram biti uravnotežen, u aktuelnom trenutku. Ne razmišljam o 30. Grend slem finalu, samo o svakom sljedećem meču. Ali pričam previše, izvinjavam se, neču više. Skratiću svoje odgovore - pobrao je aplauze Nole i poslije ove izjave.

 

Učitaj još novosti