07. 07. 2021 - 15:35
BURAN DAN NA FUDBALSKOJ PIJACI Ramos i Donnarrumma u Parizu,...
907
Shares
BURAN DAN NA FUDBALSKOJ PIJACI Ramos i Donnarrumma u Parizu, Griezmann i Pjanić odlaze na Otok, Real krenuo po čarobnog Brazilca

PJANIĆ DOBIO PONUDU ARSENALA

BURAN DAN NA FUDBALSKOJ PIJACI Ramos i Donnarrumma u Parizu, Griezmann i Pjanić odlaze na Otok, Real krenuo po čarobnog Brazilca

07. 07. 2021 - 15:35
0
Shares

DIAIRO SPORT: GRIEZMANN BI MOGAO NAPUSTITI BARCU
Junior Firpo, Francisco Trincao i Matheus Fernandes trojica su Barceloninih igrača koji su već napustili klub u ovom prijelaznom roku, a Barca se trudi da takvih bude što više kako bi povećala platežnu moć i ponudila Lionelu Messiju unosni ugovor za produženje saradnje na dodatne dvije godine.

Samuel Umtiti i Miralem Pjanić označeni su kao igrači koji bi ih mogli slijediti, a sad španjolski mediji navode da bi klub mogao napustiti i Antoine Griezmann. Memphis Depay, Sergio Agüero i Ansu Fati trebali bi ublažiti njegov odlazak koji bi dobro popunio Barceloninu blagajnu.

Chelsea, Manchester City i Manchester United su klubovi koje španjolski mediji navode kao prve opcije za Griezmanna, no ne isključuje se niti njegov povratak u Atletico Madrid. Spominje se i Paris Saint-Germain.

ASTON VILLA ŠALJE TREĆU PONUDU ZA ARSENALOVOG VEZNJAKA
Aston Villa ne odustaje od pokušaja da u svoje redove dovede Arsenalovog veznjaka Emilea Smitha Rowea, pa je nakon dvije neuspjele ponude za otkup njegova ugovora spremila i treću.

Prva ponuda iznosila je 25 miliona funti, druga 30, no ni ona nije poljuljala Arsenal.

ROMANO: DONNARUMMA JE POTPISAO
Fabrizio Romano tvrdi da je Gianluigi Donnarumma potpisao za PSG. Potvrda o tome stići će nakon Eura.

ANCELOTTI ŽELI RICHARLISONA
Goal je objavio da Carlo Ancelotti, novi trener Reala, u Madrid zove Richarlisona. Ancelotti je brazilskog napadača vodio u Evertonu i uvjeren je da bi mu mogao pomoći i u Realu. Vrijednost 24-godišnjeg napadača je procijenjena na više od 50 miliona eura.

ARSENAL SE JAVIO PJANIĆU
Arsenal je poslao ponudu Miralemu Pjaniću, objavio je katalonski Sport. Pjanića, kojeg je Barcelona otpisala i kojeg pušta bez odštete, osim Arsenala žele i Tottenham i Manchester United. Prošlog ljeta ga je Barcelona platila 60 miliona eura.

RAMOS PROŠAO LIJEČNIČKI I POTPISAO ZA PSG
Fabrizio Romano javlja da je Ramos sletio u Pariz i prošao liječnički pregled. Još ranije je potpisao dvogodišnji ugovor s PSG-om.

RUI PATRICIO U ROMI
Jose Mourinho je dogovorio dolazak golmana Ruija Patricija iz Wolverhamptona u Romu. Engleski klub dobit će 10 miliona eura uz tri miliona eura kroz moguće bonuse. Roma će dosadašnjeg čuvara mreže Paua Lopeza poslati na posudbu u Marseille.

Učitaj još novosti