06. 07. 2021 - 17:01
Novi igrač stigao na Koševo i putuje s ekipom u Moldaviju:...
907
Shares
Novi igrač stigao na Koševo i putuje s ekipom u Moldaviju:

KERIM PALIĆ STIGAO IZ KRUPE

Novi igrač stigao na Koševo i putuje s ekipom u Moldaviju: "Kada vas zove klub kao što je Sarajevo..."

Sport.ba
06. 07. 2021 - 17:01
0
Shares

FK Sarajevo potvrdio je angažman doskorašnjeg fudbalera Krupe Kerima Palića, koji je sa klubom s Koševa potpisao dvogodišnji ugovor.

"Kada vas zove klub kao što je Sarajevo nema potrebe da puno razmišljate o odluci koju ćete donijeti. Riječ je o jednom od najvećih klubova sa ovih prostora i sigurno da je čast nositi dres Sarajeva. Već imam iskustva igranja u Premijer ligi i vjerujem da neće biti problem da se naviknem na ekipu i novog trenera. Većinu igrača znam već od ranije i nadam se da ćemo dobro funkcionisati zajedno na terenu. Spreman sam na sve nove izazove i učinit ćemo sve da navijači budu zadovoljni na kraju sezone", kazao je Palić nakon potpisa ugovora.

Dvadesetčetverogodišnji Sarajlija seniorsku karijeru započo je nastupajući za Bosnu Union, a bio je član i Intera iz Bratislave, te bivšeg premijerligaša, Krupe na Vrbasu.

U Premijer ligi do sada Palić je upisao 50 nastupa, te postigao jedan pogodak, a u Kupu Bosne i Hercegovine odigrao je 8 utakmica uz 2 postignuta pogotka.

Kerim će sutra otputovati s ekipom u Moldaviju, a imati će i pravo nastupa sa obzirom na to da je danas uspješno završen proces registracije ovog igrača.

Učitaj još novosti