06. 07. 2021 - 14:39
Interu treba 100 miliona eura:Prodaje čak šest igrača
907
Shares
Interu treba 100 miliona eura:Prodaje čak šest igrača

Interu treba 100 miliona eura:Prodaje čak šest igrača

06. 07. 2021 - 14:39
0
Shares

Inter  je prošle sezone osvojio naslov prvaka Italije nakon deset godina čekanja, ali izgleda da su pred njim jako teška vremena. U nekoliko navrata se morao nagađati s igračima oko plaća zbog velikih financijskih dugova, koji su pogoršani pandemijom koronavirusa.

screenshot-45

La Gazzetta dello Sport piše da klub mora prodajama zaraditi barem 100 milijuna eura kako bi izdržao narednu sezonu, a pritom je pola momčadi na prodaju. 

Achraf Hakimi je pred potpisom za PSG, a Inter bi od tog transfera trebao zaraditi 68 milijuna eura fiksno te eventualnih pet milijuna eura bonusa. Benfica je zainteresirana za veznjaka Joaoa Maria, koji se već nalazi izvan momčadi, koja se priprema za novu sezonu. Benfica je spremna platiti oko osam milijuna eura, ali postoji jedan problem. Mario je prešao u Inter iz velikog Benficinog rivala Sportinga i u ugovoru ima klauzulu da prije eventualne prodaje u Benficu mora biti ponuđen Sportingu za taj iznos.

Klub bi trebao napustiti i Radja Nainggolan. Za Belgijca se ne očekuje prevelika odšteta, ali će Inter skinuti teret njegove velike plaće, koja iznosi oko 150 tisuća eura tjedno. On ima veliku želju vratiti se u Cagliari, a za to je spreman prihvatiti i puno manju plaću. Svejedno će tražiti odštetu od Intera, ali točna cifra još nije ugovorena.

Valentin Lazaro i Dalbert mogli bi prvaku Italije donijeti oko 15 milijuna eura zajedno. Konačno, Nerazzurri se žele riješiti i Andree Piemontija, ali je njegova godišnja plaća od 2.2 milijuna eura velik problem za eventualne kupce.

Učitaj još novosti