05. 07. 2021 - 16:43
Cijela Hrvatska GLEDA I NE VJERUJE! Iz Madrida stigao...
907
Shares
Cijela Hrvatska GLEDA I NE VJERUJE! Iz Madrida stigao ultimatum za Luku Modrića: OVO MOŽE PROMIJENITI BAŠ SVE

RECI ZBOGOM VATRENIMA

Cijela Hrvatska GLEDA I NE VJERUJE! Iz Madrida stigao ultimatum za Luku Modrića: OVO MOŽE PROMIJENITI BAŠ SVE

05. 07. 2021 - 16:43
0
Shares

Španski mediji preneli su šokantnu vijest - Luka Modrić će morati da zaboravi igranje za reprezentaciju ako misli da igra u Realu Madridu! To nije prvi put da "kraljevski klub" traži od jednog pojedinca da se odrekne nacionalnog tima, pošto je isto to uradio Toni Kroos.

Naime, 35-godišnji vezista Hrvatske je i na Evropskom prvenstvu dokazao da je glavni igrač u taboru "vatrenih", ali...

Ali u Madridu ga "žele samo za sebe", pa tako "Marca" prenosi zahtjev Reala da se Modrić odrekne reprezentativne karijere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

- Luka Modrić debitovao je za Hrvatsku 2006., sa samo 20 godina. Danas ima 35 i nedodirljivi je vođa Balkanaca, koje je vodio do najvećeg uspjeha u istoriji, svjetskog srebra 2018. Njegova posvećenost Hrvatskoj je neupitna i cilj mu je bio da prestane da igra za reprezentaciju nakon SP-a 2022. godine - piše "Marca".

Sa druge strane Španci su produžili pisanje i naglasili da bi on morao da se odrekne svega u reprezentaciji.

- Međutim, Modrićeva situacija je specifična. Produžio je ugovor s Realom do ljeta 2022. godine, a SP je pola godine kasnije. Veliko je pitanje šta će Modrić raditi tih šest mjeseci od predviđenog kraja karijere do SP-a na kom je planirao da se oprosti od Hrvatske - napisala je "Marca" i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

- Nije mali broj onih u Realu koji su tražili od Modrića da odustane od ispunjavanja reprezentativnih dužnosti, ali on ni ne pomišlja na to. Za pravo mu daje to što je pokazao da istovremeno igra sjajno za Real.

Učitaj još novosti