04. 07. 2021 - 09:03
Čilić nakon što je ispustio 2:0 u setovima na Wimbledonu: Meč...
907
Shares
Čilić nakon što je ispustio 2:0 u setovima na Wimbledonu: Meč je bio na vrhunski

GOVORIO ZA SPORTKLUB

Čilić nakon što je ispustio 2:0 u setovima na Wimbledonu: Meč je bio na vrhunski

04. 07. 2021 - 09:03
0
Shares

Hrvatski teniser Marin Čilić oprostio se od Wimbledona porazom u 3. kolu od drugoga igrača svijeta Rusa Daniila Medvjedeva sa 7:6 (3), 6:3, 3:6, 3:6, 2:6 za tri sata igre i 42 minute igre.

Čilić (ATP-37.) je protiv drugoga igrača svijeta vodio s 2:0 u setovima, ali potom nije izdržao i glatko je izgubio preostala tri seta. U ta zadnja tri seta Čilić je imao samo četiri as-servisa i čak šest dvostrukih pogrešaka, a Rus deset asova i nijednu dvostruku pogrešku. Ukupno je u meču Marin napravio 11 aseva i 10 dvostrukih grešaka. Odmah nakon meča dao je izjavu.

"Pa gledajte, meč je bio na stvarno vrhunskoj razini. Taktički sam odigrao sjajno ovaj meč s obzirom na to da je on u naletu. Igrao sam jako pametno i nisam mu davao previše prilika da mi može kontrirati. Dobro sam servirao, to je bio ključ u prva dva seta", rekao je Čilić za Sportklub pa dodao:

"Jedan challenge koji sam zvao me koštao i mog servisa, ne znam je li ikad bila bliža lopta na break lopti. Nakon toga nisam mogao pronaći pravo rješenje da dođem do višeg postotka servisa i da dobijem nekoliko besplatnih poena. S druge strane, on je takav igrač koji vraća sve i morate imati oružje da ga probijete. Sve do zadnjih gem dva nije bilo dobro. Servis mi nije pomogao koliko je trebao."

Učitaj još novosti