03. 07. 2021 - 16:58
" RONALDO JE IMAO PROBLEMA U JUVENTUSU, TO SE VIDJELO" Prodali...
907
Shares

" RONALDO JE IMAO PROBLEMA U JUVENTUSU, TO SE VIDJELO" Prodali su veliku igračinu a on je stao u njegovu stranu - to je najveća greška kluba

03. 07. 2021 - 16:58
0
Shares

 David Trezeguet dao je veliki intervju za Gazzettu dello Sport u kojem je između ostalog otkrio da je Cristiano Ronaldo imao problema s nekim suigračima u Juventusu.

Kako navodi Trezeguet, Ronaldu je najviše smetalo što je klub prodao Kingsleya Comana u Bayern. Taj potez smatrao je najvećom pogreškom kluba.

screenshot-14

Bivši francuski napadač još uvijek je najbolji strani strijelac u povijesti Juventusa, a prije tri godine postao je ambasador kluba.

"Ronaldo je najbolje pojačanje koje je klub odradio, nitko to nije mogao očekivati u tom trenutku. Cristiano je imao problema sa suigračima, to se vidjelo, ali svejedno je zabio 100 golova. Mislim da nitko nije Ronalda vodio kvalitetno kao Zinedine Zidane, možda je u Juventusa nedostajalo dijaloga", rekao je Trezeguet pa dodao:

"Postoje treneri koji mogu reći igračima da su odigrali loših 90 minuta i da im moraju pomoći pobjeđivati u utakmicama. Postoje i igrači koje treneri ne žele imati protiv sebe. Takav je Ronaldo. Dybala također. Neki drugi, baš i ne."

Izvor:Index

Učitaj još novosti