01. 07. 2021 - 11:14
MESSI JE SLOBODAN IGRAČ Barcelonin predsjednik izjavom šokirao...
907
Shares
MESSI JE SLOBODAN IGRAČ Barcelonin predsjednik izjavom šokirao navijače kluba: Ovom se ni u najgorim morama nisu nadali

OTIĆI ILI OSTATI - PITANJE JE SAD

MESSI JE SLOBODAN IGRAČ Barcelonin predsjednik izjavom šokirao navijače kluba: Ovom se ni u najgorim morama nisu nadali

01. 07. 2021 - 11:14
0
Shares

Lionel Messi je slobodan igrač, što znači da može napustiti Barcelonu u kojoj je već 21 godinu, ali i potpisati novi ugovor s klubom u kojem je proveo cijelu karijeru.

Upitno je šta će omaleni Argentinac zaista i napraviti, a u njegovu odluku nije siguran ni Barcelonin predsjednik Joan Laporta.

On se nada da će Messi ostati u klubu, ali to ne može garantovati. Priznao je to u izjavi za španske medije, a koja je razočarala i šokirala sve Barcine navijače.

''Želimo da ostane i Leo želi ostati, sve je kako treba biti. U procesu smo pronalaska najboljeg rješenja za obje strane. Volio bih da mogu najaviti njegov ostanak, ali u ovom trenutku to ne mogu napraviti'', izjavio je Laporta za Onda Cero.

Messi od danas može potpisati za bilo koji klub u statusu slobodnog igrača, a u klubu se nadaju da će Laportin nedavni povratak u Barcelonu prevagnuti u Messijevoj odluci oko ostanka.

Nadaju se i da će imati dovoljno strpljenja da se klub finansijski osnaži, reagira u prijelaznom roku dovođenjem igrača i da mu priliku za novi napad na naslove u špaskom prvenstvu i Ligi prvaka.

Učitaj još novosti