28. 06. 2021 - 16:52
Legendarna Blanka Vlašić vodila navijanje Hrvata, pitala ih...
907
Shares
Legendarna Blanka Vlašić vodila navijanje Hrvata, pitala ih

EURO 2020

Legendarna Blanka Vlašić vodila navijanje Hrvata, pitala ih "da li su spremni", uslijedio je gromoglasan odgovor, a onda ŠOK

28. 06. 2021 - 16:52
0
Shares

Hiljade hrvatskih navijača okupiralo je Kopenhagen uoči utakmice osmine finala Eura protiv Španije. U svakom kutku grada neizbježne su kockice, a u samom centru jedno poznato ime kako vodi navijanje. Bila je to hrvatska proslavljena atletičarka Blanka Vlašić!

- Hodala sam trgom i čula skandiranje 'Nikola Vlašić, Nikola Vlašić'. I to je bilo to. Navijači su me prepoznali i pozvali me k sebi. A onda su proradile emocije - kazala je za 24sata.hr proslavljena atletičarka Blanka Vlašić, koju sada svi više gledaju kao sestru našeg reprezentativca Nikole Vlašića. I ona je došla u Dansku podržati Hrvatsku i svog brata Nikolu.

- Samo je jedno u mom životu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja - započela je Blanka, a stotine navijača je samo nastavilo za njom.

Naravno da je prisustvo miljenice nacije razgalilo Hrvate, opijene euforijom u Kopenhagenu, i nju je ponio momenat pa je u jednom momentu uzela megafon i krenula da vodi navijanje uz njenu verziju pokliča "za dom spremni".

- Jel l' ste spremni? - obrazila se Blanka masi.

- Jesmo! - uslijedio je horski odgovor.

- Za šta? - upitala je Blanka.

- Za dom! - gromko su uskliknuli Hrvati, a onda je uslijedio "šok" za sve njih.

- Nisam na to mislila. Mislila sam na pobjedu! - "ohladila" je Blanka navijače koji su očekivali drugačiji završetak ovog dozivanja. Ova situacija je dobro zabavila sjajno raspoloženu i nasmianu Blanku.

 

Učitaj još novosti