22. 06. 2021 - 20:58
Najsnažniji čovjek na svijetu mjesec dana radio po 100...
907
Shares
Najsnažniji čovjek na svijetu mjesec dana radio po 100 trbušnjaka: Danas ga ne mogu prepoznati, APSOLUTNO!

EDDIE HALL

Najsnažniji čovjek na svijetu mjesec dana radio po 100 trbušnjaka: Danas ga ne mogu prepoznati, APSOLUTNO!

22. 06. 2021 - 20:58
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pobjednik takmičenja The World’s Strongest Man i budući bokser Eddie Hall je podijelio video svoje transformacije.

Otkako je počeo karantin, Eddie je objavljivao snimke svojih treninga kod kuće, uključujući varijacije pogodne za cijelu porodicu. No Hallov najnoviji videotrening je nešto potpuno drugačije. Naime, tokom 30 dana je svakodnevno radio 100 trbušnjaka, a sada je otkrio o kakvoj je transformaciji riječ.

To je vrsta kondicijskog izazova koji se pojavio na YouTubeu, a ovaj snagator je priznao kako mu se pridružio kako bi povećao šanse da ostvari svoju misiju i da se što bolje pripremi za svoj predstojeći bokserski meč sa suparnikom Hafthorjem Bjornssonom.

Početkom mjeseca on je težio nešto više od 174 kilograma, što je znatno manje od 200 kilograma, koliko je težio 2017. godine, kada je pobijedio na natjecanju The World’s Strongest Man.

hall-758x412Uz pridruživanje ovom izazovu, odlučio je smanjiti unos kalorija te je više pažnje posvetio kardio vježbama.

Na početku izazova mogao je napraviti tek 40 trbušnjaka odjednom, ali se njegova izdržljivost povećala pa je do kraja treće sedmice već bez pauze mogao napraviti 70 do 75 trbušnjaka. Na kraju mjeseca Hall je vidno mršaviji, a naziru se i trbušnjaci te sada teži 166 kilograma.

“Odlično se osjećam zbog toga”, kaže te dodaje: “Nestala je suvišna masnoća i pojavili su mi se trbušnjaci, tako da sam zaista zadovoljan rezultatom. Očito sam radio puno više kardio vježbe, vozio sam bicikl, plivao, puno boksao i potpuno sam promijenio svoj trening.”

O kakvoj je transformaciji riječ, pogledajte u videu:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti