20. 06. 2021 - 08:26
Morata o promašaju nakon penala: Lopta je do mene došla...
907
Shares
Morata o promašaju nakon penala: Lopta je do mene došla nevjerojatnom brzinom

Španjolska završila neriješeno s Poljskom

Morata o promašaju nakon penala: Lopta je do mene došla nevjerojatnom brzinom

20. 06. 2021 - 08:26
0
Shares

Alvardo Morata dao je izjavu nakon što je njegova Španjolska remizirala 1:1 s Poljskom i istaknuo kako smatra da mediji nepravedno kritiziraju njega i suigrače.

Bio je to drugi remi Španjolske na Euru nakon što je u prvoj utakmici sa Švedskom odigrala bez pogodaka. Navijači su Španjolcima najviše zamjerili promašeni penal iz 58. minute.

Penal koji ih je skupo koštao

Gerard Moreno je pucao po golu, a Szczesny je obranio udarac i odbio loptu na koju je natrčao Morata. U tom trenutku je poljski vratar već bio na tlu, bio je savladan i Morata je morao samo plasirati loptu u mrežu, ali poslao ju je pored gola.

"Lopta koja je došla do mene je putovala nevjerojatnom brzinom, bilo ju je jako teško iskontrolirati. Možda sam bio preblizu golu, možda sam trebao napraviti nešto drugo", rekao je Morata  za Sky Sport Italia pa dodao:

"Ako budemo slušali što ljudi govore, to nam neće pomoći. Svi oni samo čekaju priliku da udaraju po nama. Obično postoji osjećaj jedinstva kad velike nacije dođu na ovakva natjecanja, ovdje toga nema. Znam da smo došli nakon generacije genijalaca koji su osvojili sve što se moglo i da je teško ispuniti njihove cipele, ali moramo vjerovati u sebe."

Sport.ba/Index.hr

Učitaj još novosti