17. 06. 2021 - 23:02
ŠPANCI OTKRILI Ramos pred velikim transferom, s njima će ići...
907
Shares
ŠPANCI OTKRILI Ramos pred velikim transferom, s njima će ići po Ligu prvaka - on je baš ono što im nedostaje

DIARIO AS TVRDI

ŠPANCI OTKRILI Ramos pred velikim transferom, s njima će ići po Ligu prvaka - on je baš ono što im nedostaje

17. 06. 2021 - 23:02
0
Shares

Sergio Ramos se danas oprostio od Reala, u kojem je proveo 16 godina. U oproštaju od madridskog kluba poručio je da “još godinama želim igrati na najvišoj razini i osvajati trofeje”.

Drugim riječima, ne muči ga to što ima 35 godina i ne zanimaju ga ponude iz SAD, Kine ili Bliskog istoka. Ramos je svima dao do znanja da želi u top klub.

Diario AS otkriva četiri kluba koji se bore za potpis Ramosa. Navodno je favorit, ni manje ni više nego – Manchester City!

Madridski list tvrdi da je Ramos već mjesecima u kontaktu s ekipom Pepa Guardiole. On ga želi dovesti jer bi eventualnim odlaskom Aymerica Laportea ostao na samo tri stopera – Johnom Stonesom, Rubenom Diasom i Nathanom Akeom.

Drugi je Cityjev gradski rival. Manchester United i Ramos odavno “koketiraju”. Bili su u pregovorima još 2015., ali je Ramos tada odlučio ostati u Realu. Sada bi napokon mogao doći na Old Trafford.

PSG također ima velike šanse za dovođenjem Ramosa. Predsjednik francuskog kluba Nasser Al Khelaifi svim silama želi osvojiti Ligu prvaka sljedeće sezone. Diario AS navodi da je Parižanima jedan od glavnih prioriteta dovođenje Ramosa.

Na kraju, tu je još i Sevilla. Ramosov matični klub spreman mu je platiti debelo iznad svojih limita kako bi se vratio.

Teška odluka je pred Ramosom…

Učitaj još novosti