17. 06. 2021 - 09:52
SPEKTAKL GODINE Wilder i Fury se prvi put suočili, svi gledaju...
907
Shares
SPEKTAKL GODINE Wilder i Fury se prvi put suočili, svi gledaju i ne vjeruju šta se dogodilo

SPEKTAKL GODINE Wilder i Fury se prvi put suočili, svi gledaju i ne vjeruju šta se dogodilo

17. 06. 2021 - 09:52
0
Shares

Treći je meč protiv Tysona Furyja (32, 30-0-1) izborio Deontay Wilder (35, 42-1-1) sudskim putem, a na prvom sučeljavanju odlučio se - braniti šutnjom! 'Gypsy king' uletio je bez majice, odmah napravio šou, a onda je ušetao Amerikanac.

'Bronze bomber' imao je sunčane naočale i velike slušalice te nije želio čuti ni riječi protivnika, a niti odgovoriti na pitanja ili prozivke. 

tyson-fury-deontay-wilder-3

– Prvi put mi je prošla taktika jer nije bio dovoljno dobar da napravi nešto protiv toga, a sad ću napraviti isto jer nije dovoljno doba da napravi nešto protiv toga – rekao je Tyson.

Wilder nije ništa želio reći, što je pomalo i čudno jer je bio dosta rječit kad se saznalo da Fury neće u ring protiv Anthonyja Joshue (31, 24-1-0).

Takav sam da razmišljam o ozbiljnom ozljeđivanju sobe, želim mu toliko izmijeniti sliku da ga majka ne može prepoznati. Želim ga obezglaviti u svakom smislu – rekao je svojevremeno nabrijani Wilder za 78SportsTV.

Meč će se održati 24. srpnja u Las Vegasu, a bit će to njihov treći okršaj. Podsjetimo, prvi je put prije tri godine bilo neriješeno, zatim je u veljači prošle godine slavio Fury, a sad je na redu i mogući ‘odlučujući’ meč.

Učitaj još novosti