16. 06. 2021 - 16:44
O OVOME BRUJI PLANETA Jeste li vidjeli u kakvim maijicama su...
907
Shares
O OVOME BRUJI PLANETA Jeste li vidjeli u kakvim maijicama su Finci izašli na duel s Rusima?

EURO 2020

O OVOME BRUJI PLANETA Jeste li vidjeli u kakvim maijicama su Finci izašli na duel s Rusima?

16. 06. 2021 - 16:44
0
Shares

Finska je na startu Eura iznenađujuće savladala Dansku s 1:0, ali meč je obilježila teška povreda Christiana Eriksena. Veznjak Intera oporavlja se u bolnici, ali još uvijek nije poznato da li će i dalje moći baviti se profesionalno fudbalom.

Finci su danas izašli na megdan Rusiji, a prije početka meča pokazali su svoju pravu ljudsku stranu.

"Ozdravi Christian", pisalo je na majicama u kojima su izašli na zagrijavanje, što je izazvalo oduševljenje brojni fanova fudbala na društvenim mrežama.

3

Eriksen se uspješno oporavlja u bolnici, zahvaljujući pravovremenoj reakciji na samom terenu spašen mu je život, a jučer se i obratio iz bolničkog kreveta.

"Pozdrav svima, puno hvala na divnim i sjajnim pozdravima i porukama diljem svijeta. To puno znači meni i mojoj obitelji. Dobro sam s obzirom na okolnosti. Još moram obaviti neke pretrage u bolnici, ali osjećam se dobro. Sad ću navijati za reprezentaciju u idućim mečevima. Igrajte za cijelu Dansku! Sve najbolje", poručio je Eriksen na Instagramu.

Danska će u drugom kolu grupe B igrati sutra u Kopenhagenu protiv Belgije. Podsjećamo, Belgijanci su s 3:0 dobili Rusiju u prvom kolu.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti